Legfrissebb hírek

Olvassa el híreinket, és tudja meg mi történik a DSV-vel világszerte, legyen szó új globális ügyfelekről, terjeszkedésről, egyesülésekről és akvizíciókról, vagy egyéb érdekességekről.

NEWS

 • Integet a jövő - Tudnunk kell változtatni

  Az e-kereskedelem nyomot hagy a DSV raktárainak és termináljainak munkafolyamatain, ahol úgy készülnek fel a jövőre, hogy beépítik az új technológiákat. A szállítmányozási volumenek ugrásszerűen meg fognak növekedni, így a rutin feladatokat minden eddiginél jobban automatizálni kell.

 • Tovább folytatódik az immár 20 éve tartó együttműködés

  A DSV több mint 20 éve nyújt átfogó szerződéses logisztikai szolgáltatást a híres kávémárka, a Tchibo számára. A két fél nemrégiben egy három évre szóló szerződés-hosszabbítást írt alá.

 • Időközi 2017. évi 3. negyedéves beszámoló

  Folyamatos fejlődés erős kereskedelmi és operatív teljesítménnyel

 • A DSV 42.100 m² alapterületű raktárat épített a dm-drogerie markt számára

  A németországi Bochum városában található 42.100 m²-es raktárépület a legújabb abból a hétből, amit a DSV épített a német drogérialánc, a dm-drogerie markt számára.

 • Megjelent a Moves magazin legújabb száma

  A DSV egy olyan dinamikus vállalat, ahol a növekedés a stratégia kulcsfontosságú része, valamint egy vállalat, amely egy hatalmas globális munkahely.

 • Új nyitott pozíciók a DSV-nél!

  Pályázza meg nyitott pozícióink valamelyikét!

 • Áthidaló megoldás a Hídversenyen

  A világ egyik legnagyobb függőhídján rendezett félmaratonhoz nagy tapasztalatra és felkészültségre van szükség mind a futók, a szponzorok és a rendezők részéről. A DSV segítséget nyújtott a verseny körüli szállítási és logisztikai feladatok ellátásában, ezzel lehetővé téve, hogy a „Hídverseny” futóinak csak a célba érésre kelljen koncentrálniuk.

 • Segítségnyújtás az Irma hurrikán áldozatai számára

  A Vöröskereszt gyorssegélyt küld egy Florida Keys-beli bázis táborba, mely három hónapig nyújt majd szállást a hurrikán 80 áldozatának. Mivel mindössze 48 óra volt a segély elindítására, a DSV-nek gyorsan kellett cselekednie.

 • 54 óriás szélturbina egy skót szélerőműpark számára

  Áprilisban a DSV 54 további szélturbinát szállított a skóciai Clyde Szélerőműpark úgynevezett Clyde Bővítménye számára

 • Megjelent vállalati magazinunk augusztusi száma

  A UTi-jal történt integráció jelentősen megerősítette jelenlétünket. A DSV globális szereplővé vált 6 kontinensen, 80 országában található irodahálózattal.

Olvasson még több hírt

Statisztika készítés és célzott marketing céljából használunk sütiket. Ha erre a weboldalra kattint Ön beleegyezését adja az említett célokra alkalmazott sütik használatára Olvass tovább Close