open/close

A DSV segít optimalizálni a Samuel Hubbard cipővállalat ellátási láncát

Egy gyorsabb, Európából Észak-Amerikába tartó útvonal segítségével felgyorsul a Samuel Hubbard ellátási lánca, és javul az ügyfélszolgálatuk

Ellátási lánc Samual Hubbard

A kiskereskedelemben a vásárlói elégedettség szempontjából létfontosságú a gyors áruszállítás és a gyors reagálás az állandóan változó vásárlói igényekre.

 

A Samuel Hubbard cipővállalat székhelye az USA Kalifornia államában, San Franciscoban található. A lábbeliket Európában gyártják, és onnan szállítják át Amerikába. Ez azonban eddig túl lassan zajlott, és előfordult, hogy az üzletekből kifogytak a készletek. A Samuel Hubbardnál úgy döntöttek, át kell alakítaniuk az ellátási láncukat. 

A DSV élt a lehetőséggel 

Az amerikai és portugál vállalataink karöltve dolgozták ki, hogyan lehet az ellátási lánc több pontját optimalizálni, melynek része egy új, légi áruszállítási útvonal. Ennek eredményeként jócskán felgyorsult az ellátási lánc, így a Samuel Hubbard fel tudja tölteni az üzleteit áruval, és nincs több készlethiány. 

"Javítanunk kellett a szállítási időkön, a DSV pedig ellőállt a kívánt logisztikai megoldással"- nyilatkozta Bridget Ferguson, a Samuel Hubbard kereskedelmi alelnöke, majd így folytatta: "A DSV-vel alkotott partneri viszonynak oroszlán része van a sikerünkben"

 Az együttműködés kiszélesítése 

A Samuel Hubbard nemrégiben arra a feladatra is a DSV-t szemelte ki, hogy segítsen nekik betörni a kanadai piacra is, vállalatunk pedig természetesen örömmel segédkezik, és összeállítja az Atlanti-óceanon átívelő, kanadai ellátási láncot.

 

Tudjon meg többet szállítmányozási és logisztikai szolgáltatásainkról!