open/close

Karrier lehetőségek

Globális szállítmányozási és logisztikai vállalatként, nagyszerű karrier lehetőségeket kínálunk a megfelelő jelentkezőknek.
A DSV munkavállalójaként olyan képzésben vehet részt, amely fejleszti a professzionális kompetenciáit és amelyek nélkülözhetetlenek az Ön, DSV-nél betöltött, jövőbeli karrierjében.

Milyen jelölteket keresünk?

Mindig olyan jelölteket keresünk, akik értéket szeretnének teremteni és az átlagostól eltérő hozzáállással rendelkeznek.

Az alábbi tulajdonságokat értékeljük munkavállalóinkban:
- Felelősségvállalás és aktivitás
- Professzionális szaktudás és a tudás megosztásának képessége
- Eredményorientáltság- csoportban és egyénileg is
- Rugalmasság és a változásokhoz való alkalmazkodás

Jelentkezzen munkatársnak!

Ha szeretné a DSV-nél karrierjét tovább építeni, kérjük vegye fel a kapcsolatot azzal a helyi irodával, amelyik országban dolgozni szeretne.

Kapcsolat a magyarországi DSV-vel

DUÁLIS KÉPZÉS:

Kedves Érdeklődő Diákok!

Sajnálattal értesítünk Benneteket, hogy a  2017/2018-as tanévben duális képzés keretében  nem tudunk jelentkezőt fogadni. Komolyan vesszük azt, hogy a hozzánk jelentkező diákokat mind szakmailag, mind emberileg mentoráljuk és  támogatjuk. Mivel a következő tanévben ezt biztonsággal nem tudjuk vállalni, ezért úgy döntöttünk, hogy nem fogadunk újabb, a duális képzésben részt venni szándékozó diákot.  A következő tanévben bátran látogassatok el a weboldalunkra, hiszen  terveink szerint a 2018/2019-es tanévben ismét lehetőségetek nyílik arra, hogy valós piaci környezetben tapasztaljátok meg cégünk, a DSV Hungária Szállítmányozási Kft. működését.

AKTUÁLIS ÁLLÁSAJÁNLATAINK:

HR asszisztens

Bér és TB ügyintéző

Szállítmányozási ügyintéző

Customer Care specialista 

Sales adminisztrátor 

Légi és tengeri fuvarszervező

Nemzetközi fuvarszervező 

Raktári adminisztrátor 

Áruátvevő raktáros

Statisztika készítés és célzott marketing céljából használunk sütiket. Ha erre a weboldalra kattint Ön beleegyezését adja az említett célokra alkalmazott sütik használatára Olvass tovább Close