open/close

Karrier lehetőségek

Globális szállítmányozási és logisztikai vállalatként, nagyszerű karrier lehetőségeket kínálunk a megfelelő jelentkezőknek.
A DSV munkavállalójaként olyan képzésben vehet részt, amely fejleszti a professzionális kompetenciáit és amelyek nélkülözhetetlenek az Ön, DSV-nél betöltött, jövőbeli karrierjében.

Milyen jelölteket keresünk?

Mindig olyan jelölteket keresünk, akik értéket szeretnének teremteni és az átlagostól eltérő hozzáállással rendelkeznek.

Az alábbi tulajdonságokat értékeljük munkavállalóinkban:
- Felelősségvállalás és aktivitás
- Professzionális szaktudás és a tudás megosztásának képessége
- Eredményorientáltság- csoportban és egyénileg is
- Rugalmasság és a változásokhoz való alkalmazkodás

Jelentkezzen munkatársnak!

Ha szeretné a DSV-nél karrierjét tovább építeni, kérjük vegye fel a kapcsolatot azzal a helyi irodával, amelyik országban dolgozni szeretne.

Kapcsolat a magyarországi DSV-vel

DUÁLIS KÉPZÉS:

Kedves Érdeklődő Diákok!

Sajnálattal értesítünk Benneteket, hogy a  2017/2018-as tanévben duális képzés keretében  nem tudunk jelentkezőt fogadni. Komolyan vesszük azt, hogy a hozzánk jelentkező diákokat mind szakmailag, mind emberileg mentoráljuk és  támogatjuk. Mivel a következő tanévben ezt biztonsággal nem tudjuk vállalni, ezért úgy döntöttünk, hogy nem fogadunk újabb, a duális képzésben részt venni szándékozó diákot.  A következő tanévben bátran látogassatok el a weboldalunkra, hiszen  terveink szerint a 2018/2019-es tanévben ismét lehetőségetek nyílik arra, hogy valós piaci környezetben tapasztaljátok meg cégünk, a DSV Hungária Szállítmányozási Kft. működését.

AKTUÁLIS ÁLLÁSAJÁNLATAINK:

Ügyfélkapcsolati specialista

Diák munkatárs logisztikai területre

Outdoor sales

Légi/tengeri fuvarszervező

Raktári adminisztrátor

Áruátvevő raktáros

 

Statisztika készítés és célzott marketing céljából használunk sütiket. Ha erre a weboldalra kattint Ön beleegyezését adja az említett célokra alkalmazott sütik használatára Olvass tovább Close