open/close

Karrier lehetőségek

DSV Karrier

Globális szállítmányozási és logisztikai vállalatként, nagyszerű karrier lehetőségeket kínálunk a megfelelő jelentkezőknek. A DSV munkavállalójaként olyan képzésben vehet részt, amely fejleszti a professzionális kompetenciáit és amelyek nélkülözhetetlenek az Ön, DSV-nél betöltött, jövőbeli karrierjében.

Milyen jelölteket keresünk?

Mindig olyan jelölteket keresünk, akik értéket szeretnének teremteni és az átlagostól eltérő hozzáállással rendelkeznek.

Az alábbi tulajdonságokat értékeljük munkavállalóinkban:
- Felelősségvállalás és aktivitás
- Professzionális szaktudás és a tudás megosztásának képessége
- Eredményorientáltság- csoportban és egyénileg is
- Rugalmasság és a változásokhoz való alkalmazkodás

Jelentkezzen munkatársnak!

Ha szeretné a DSV-nél karrierjét tovább építeni, kérjük vegye fel a kapcsolatot azzal a helyi irodával, amelyik országban dolgozni szeretne.

Kapcsolat a magyarországi DSV-vel


DUÁLIS KÉPZÉS:

Kedves Érdeklődő Diákok!

Sajnálattal értesítünk Benneteket, hogy a  2017/2018-as tanévben duális képzés keretében  nem tudunk jelentkezőt fogadni. Komolyan vesszük azt, hogy a hozzánk jelentkező diákokat mind szakmailag, mind emberileg mentoráljuk és  támogatjuk. Mivel a következő tanévben ezt biztonsággal nem tudjuk vállalni, ezért úgy döntöttünk, hogy nem fogadunk újabb, a duális képzésben részt venni szándékozó diákot.  A következő tanévben bátran látogassatok el a weboldalunkra, hiszen  terveink szerint a 2018/2019-es tanévben ismét lehetőségetek nyílik arra, hogy valós piaci környezetben tapasztaljátok meg cégünk, a DSV Hungária Szállítmányozási Kft. működését.

 

AKTUÁLIS ÁLLÁSAJÁNLATAINK:

- Customer Care specialista
Sales adminisztrátor
Légi és tengeri fuvarszervező
Nemzetközi fuvarszervező
Számlázási csoportvezető
Számlázási munkatárs
Adminisztrátor kontrolling területre
Raktári adminisztrátor
Áruátvevő raktáros
Statisztika készítés és célzott marketing céljából használunk sütiket. Ha erre a weboldalra kattint Ön beleegyezését adja az említett célokra alkalmazott sütik használatára Olvass tovább