open/close

Korrupcióelleneség

A korrupció eredendően rossz. Nem más mint az erővel és pozícióval való visszaélés és aránytalan hatása van a szegénységre és a hátrányos helyzetűekre. Aláássa az érintettek integritását és tönkreteszi azoknak a szervezeteknek a szerkezetét, amelyekhez tartoznak.- részlet az ENSZ Globális Megállapodása elnevezésű kezdeményezésből.

A mi kötelezettségvállalásunk a korrupcióellenességgel kapcsolatosan

Az elmúlt néhány évben a DSV egy globális céggé nőtte ki magát, amely világszerte kínál szolgáltatásokat. Ez magával hozott még több üzleti partnert nagyon különböző kultúrális hátterekkel, amely még inkább indokolttá tette, hogy közös értékeket és útmutatásokat fogalmazzunk meg.

Etikai Kódex

A DSV Etikai Kódexét a cégcsoport minden egyes dolgozójára vonatkozóan tartalmaz információkat és útmutatásokat az üzleti etikai magatartáshoz. A DSV értékein alapszik és minden dolgozóra vonatkozóan érvényes, ideértve a menedzsereket és vezető tisztségviselőket is.

Az Etikai Kódex tartalmazza a vállalati irányelveket és elvárásokat olyan területeken mint a korrupcióellenesség, versenyjog és összeférhetetlenség, de ugyanúgy tartalmaz általános alapelveket az üzleti magatartáshoz, amely a DSV cégcsoport minden dolgozójára érvényes.

A DSV-nek az a legfontosabb,hogy a dolgozói és üzleti partnerei tudják, hogy mit jelent a helyes üzleti magatartás a DSV-n belül.

Statisztika készítés és célzott marketing céljából használunk sütiket. Ha erre a weboldalra kattint Ön beleegyezését adja az említett célokra alkalmazott sütik használatára Olvass tovább