open/close

Széndioxid Kibocsátás Projekt

Az utóbbi néhány esztendőben nyilvánosságra hoztunk széndioxid kibocsátásra vonatkozó adatokat a Széndioxid Kibocsátás Projekt keretein belül. Mivel a Társadalmi Felelősségvállalási irányelveink kiemelt területei a környezet és klíma, így 2011 óta újra részt veszünk a Széndioxid Kibocsátás Projektben.

Különféle kezdeményezésekkel folyamatosan arra törekszünk, hogy a környezetre gyakorolt hatásunkat csökkentsük. Egy példa erre a DSV Közúti üzletága által kifejlesztett rugalmasan alakítható pótkocsi típus, amely számtalan területen bevethető. A rugalmas pótkocsik használata hatalmas előnyt jelent olyan piacokon ahol jellemzően nagy a különbség az export és import forgalomban, így csökkentve az üres futásokat.

Mit jelent a Széndioxid Kibocsátás Projekt?

A Széndioxid Kibocsátás Projekt egy független non profit szervezet, amely a világ elsődleges társasági klímaváltozással kapcsolatos legnagyobb adatbázissal rendelkezik. A Széndioxid Kibocsátási Projekt 534 szervezeti befektető nevében jár el és tőkéje 64 trillió USD.

2010-ben a Széndioxid Kibocsátás Projekt több mint 6000 vállalattól és szervezettől kért be adatokat a világ minden jelentősebb gazdaságából. A Széndioxid Kibocsátás Projekt keretén belül a vállalatok és szervezetek mérik és nyilvánosságra hozzák az üvegházhatású gázok kibocsátásukat, a vízhasználatukat és a klímaváltozási stratégiájukat.

Statisztika készítés és célzott marketing céljából használunk sütiket. Ha erre a weboldalra kattint Ön beleegyezését adja az említett célokra alkalmazott sütik használatára Olvass tovább