open/close

Munkaügyi normák

A nemzetközi munkaügyi normákat egyezmények, szerződések és ajánlások határozzák meg annak érdekében, hogy megakadályozzák a jogtalanságot és a embertelen munkakörülményeket.

A mi kötelezettségvállalásunk a munkaügyi normákkal kapcsolatosan

Alapvető számunkra, hogy azokkal az emberekkel, akik világszerte a DSV szolgáltatásait kínálják, legyen az a saját irodáinkban, a logisztikai központjainkban, raktárainkban vagy a gépjárműveken illetve a sok alvállalkozóink egyikénél dolgozó munkavállalóval megfelelően és méltányosan bánjanak

A munkavállalóink az egyik legfontosabb kincsünk. A DSV sikerének és jövőjének egyik alapvető eleme, hogy figyeljük és óvjuk a jólétüket és támogassuk a tevékenységeiket.

A munkaügyi normák területén a DSV az alábbi területeken fogalmazott meg irányelveket: munkavállalók szakszervezeti jogai, kényszerfoglalkoztatás, munkakörülmények, javadalmazás és munkaidő, valamint a munkahelyi környezet a munkahelyeken.

Statisztika készítés és célzott marketing céljából használunk sütiket. Ha erre a weboldalra kattint Ön beleegyezését adja az említett célokra alkalmazott sütik használatára Olvass tovább