open/close

Munkaügyi mormákkal kapcsolatos irányelveink

Az alábbi irányelveket fogalmaztuk meg a munkaügyi normák területén:

A DSV elismeri a dolgozók szakszervezeti és kollektív tárgyalásokhoz való jogait. A DSV támogatja a konstruktív párbeszédet a munkáltató és munkavállaló között.

A DSV ellenez mindenféle kényszervállalkoztatást

A DSV nem foglalkoztat gyerekeket és elismeri azokat a nemzetközi szabványokat, amelyek meghatározzák a foglalkoztatás minimum életkorát és azt, hogy a fiataloknak más tipusú foglalkoztatást kell biztosítani, mint a felnőtteknek.

A DSV dolgozóinak el kell juttatni egy megerősító levelet a foglalkoztatási körülményeiről, ha a nemzeti szabályozás úgy kívánja.

A DSV dolgozóknak a díjazása megfelel az állami illetve a nemzeti ipari minimum irányelveknek, vagy meghaladja azokat.

A DSV megfelel a munkaidő kérdésében az aktuális nemzeti szabályozásokban foglalt előírásoknak.

A munkavállalók a DSV legfontosabb érintettjeinek csoportja. A DSV-ben minden egyes munkavállaló esetében egy egészséges fizikai és mentális munkakörnyezet nagyban hozzájárul a munkával való elégedettségéhez, így elkerülve a betegségeket és megelőzve a munkahelyi baleseteket.
Minden vezető felelőséggel tartozik a dolgozók biztonságáért, és azon felül, hogy utasításokat adnak és ellenőrzik az biztonsági intézkedések betartását, meg kell teremteniük annak feltételeit, hogy a szükséges biztonsági intézkedéseket megértsék.

Minden DSV dolgozó a munkavégzése során a saját biztonságáért felel és be kell tartania a biztonsági előírásokat és mindent el kell követnie, hogy megakadályozza a munkahelyi baleseteket.

Statisztika készítés és célzott marketing céljából használunk sütiket. Ha erre a weboldalra kattint Ön beleegyezését adja az említett célokra alkalmazott sütik használatára Olvass tovább