open/close

Fogyasztási cikkek

Biztosítsa be versenyelőnyét

Használja ki az integrált szolgáltatásainkat, technikai adottságainkat és növelje meg ezzel termelékenységét és hatékonyságát. Egy hatékony ellátási láncot kínálunk Önnek, ami teljes mértékben az Ön ügyfelei igényeinek és elvárásainak megfelel.

Kategóriájaban a legjobb ellátási lánc megoldások

Emelt szintű szolgáltatások teljes skáláját kínáljuk, magában foglalva a visszaárú kezelését, közvetett vámképviseletet, vámkezelésben való támogatást és értéknövelő szolgáltatásokat. Mi azt is megértjük, hogy minden egyes ügyfelük egyedi szolgáltatási csomagot szeretne, mi ehhez mérten alakítjuk ki Önnek a megfelelő megoldást.

E-kereskedés

Informatikai rendszerünket integrálni tudjuk az Ön e- kereskedési felületével és a legnagyobb alvállalkozóink rendszerével, így biztosítva Önnek valós idejű készlet értéket, megbízásokhoz tartozó státusz adatokat és nyomon követési információkat.

Lépjen kapcsolatba logisztikai szakértőinkkel

Statisztika készítés és célzott marketing céljából használunk sütiket. Ha erre a weboldalra kattint Ön beleegyezését adja az említett célokra alkalmazott sütik használatára Olvass tovább Close
Kérjen ajánlatot