open/close

Megújuló energia

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk az alternatív energia iparban.

A globális hálózatunkon keresztül bármilyen célálomásra kínálunk szállítást, beleértve a háztól házig és a multimodális szállítást. Minden részletre kiterjedően szervezzük a teljes szélerőmű telepek szállítását és biztosítjuk az egyes szélturbínák alkotóelemeinek és alkatrészeinek a megfelelő időben való rendelkezésre állását.

Megújuló energia projektek világszerte

Nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink világszerte teljes körű szolgáltatásokat kínálnak, beleértve a teljes projekt managementet, tervezést és kivitelezést. A magas minőségi, egészségügyi és biztonságtechnikai szabványoknak köszönhetően garantáljuk a megfelelő szolgáltatást az elvárt minőségben.

Megbízható, költséghatékony megoldásokat kínálunk, kiegészítve kockázat elemzéssel és operatív kézikönyvvek készítésével, amelyeket az Ön speciális folyamatai és elvárásai alapján készítünk.

Statisztika készítés és célzott marketing céljából használunk sütiket. Ha erre a weboldalra kattint Ön beleegyezését adja az említett célokra alkalmazott sütik használatára Olvass tovább Close
Kérjen ajánlatot