open/close

20 hét alatt új raktár

Globális növekedésében támogatunk egy terjeszkedésben lévő kiskereskedőt

Heti 300 új termék bevezetése összetett és kihívásokkal teli feladat az ellátási lánc számára. A 25 országban 500 üzlettel rendelkező, és hetente új üzleteket nyitó Flying Tiger Copenhagennek erős, rugalmas és megbízható logisztikai partnerre van szüksége. Ezért választotta a DSV-t, mint elsődleges logisztikai partnert világszerte.

"Akkor építjük a repülőt, amikor az már a levegőben van, tehát professzionális segítségre van szükségünk”- mondja Lars Syberg, a Flying Tiger globális ellátási lánc igazgatója.

A Flying Tiger Copenhagen, vagy más néven Tiger illetve TGR, melyet 1995-ben alapítottak, egy dán designer kiskereskedő cég, melynek kínálatában megfizethető árú, egyedi, folyamatosan változó sajátmárkás és márkás termékeket találunk.

Az idők folyamán a hangsúly az olcsóról átkerült az egyedire, az általánosról a sajáttervezésű termékekre, az egyetlen árszínvonalról a sokrétű árszínvonalra, valamint a spontánról egy előrelátó árukínálatra.

Ha holnap felhívjuk a DSV-t és azt mondjuk, hogy szükségünk van egy raktárra Szingapúrban, azt várjuk, hogy 20 héten belül a rendelkezésünkre álljon.

Lars Syberg, globális ellátási lánc igazgató

A Flying Tiger figyelemreméltó 50%-os éves növekedése egyrészt előny, másrészt hátrány is. Az átfutási idők csökkentése, az előrejelzések, a források, valamint a kockázatkezelés javítása a legnagyobb kihívás, amivel a Flying Tiger szembe kell, hogy nézzen.

A DSV rugalmasságának és bővíthetőségének köszönheti, hogy a Flying Tiger őt választotta. A DSV bebizonyította, hogy képes a Flying Tiger kérésének megfelelően, 20 héten belül egy új bolt működését megalapozni.

Az első amerikai üzlet New Yorkban

A DSV segített a Flying Tiger-nek az első egyesült államokbeli üzlet megnyitásához szükséges ellátási lánc kiépítésében. A DSV egy új logisztikai épületet állított fel New Jersey-ben, mellyel a keleti part ellátása biztosított, ugyanis a cég jövőbeni terjeszkedése ebben a régióban is várható. Az épület egyben a DSV üzleti növekedését is segíti a régióban, így a társulás, mindkét fél számára egyértelmű előnyökkel jár.

A Flying Tiger a DSV-t választotta minden logisztikai tevékenységének irányítására a régióban, beleértve a légi és tengeri szállítást, raktározást és disztribúciót. Mindez a Flying Tigernek nem csak egy „mindent egy helyen” megoldást jelent az egyesült államokbeli növekedéséhez, de teljes átláthatóságot biztosít az egész értékláncra. Az eredmény: akadálymentes teljesítés és szilárd alapok biztosítása a Flying Tiger növekedési ambícióihoz az USA piacán.

A Tiger-ről

A vállalat a Zebra A/S tulajdonában álló dán design üzlethálózat. Minden helyi Tiger üzlet egy vegyesvállalat, melynek 50-50 %-ban a Zebra A/S és a helyi partner a tulajdonosa. Svédországban és Norvégiában az üzleteket “TGR”-nak, Hollandiában, Belgiumban, Japánban és az USA-ban “Flying Tiger”-nek, míg máshol “Tiger”-nek hívják.

 

Kérjen ajánlatot