open/close

Vágta a cél felé - Under Armour

A gyors implementációnak köszönhetően egy új logisztikai központ időben kezdi el működését

Vágta a cél felé - Under Armour

„Teljesen az elvárásainknak megfelelően dolgozta ki a DSV az áruk 24 órán belüli beérkezésének folyamatát” – mondja, Frank von Overbeek, aki az Under Armour cég operációjáért felel Európában, a Közel Keleten és Afrikában.

Van Overbeek urat az is lenyűgözte, hogy a DSV milyen rövid átfutási időket ért el az Under Armour három különböző rendelési folyamata során – a nagykereskedői, viszonteladói és az e-kereskedelmi hálózatnak. „Az áru beérkezési ideje az egyik legfontosabb teljesítménymutató (KPI), amit a rendszeres havi találkozóink alkalmával megbeszélünk a DSV-vel”- tette hozzá.

Az Under Armour 1996 óta azzal a küldetéssel gyárt magas minőségű, márkás sport ruházatot és cipőket, hogy „minden sportoló jobb lehessen”. „Ebbe a hobbisportolók, mint én magam is, beletartoznak”- magyarázta el Van Overbeek. Az Under Armour, amit Kevin Plank a marylandi egyetem volt amerikai football játékosa alapított, 2010-ben ismerkedett meg először a DSV Solutions-zel. „Akkor találkoztunk a DSV-vel, amikor új partnert kerestünk. Ők kínálták a legjobb ár-minőség arányú szolgáltatást, és tetszett nekünk a vállalat és az ott dolgozó emberek.”

Rövid átfutási idők

A megérzéseink jónak bizonyultak, mert a DSV rövid időn belül – három-négy hónap alatt – az Under Armour teljes raktárkészletét áthelyezte a venloi logisztikai központjába, és elindította a komissiózási és csomagolási tevékenységet is. Sőt a DSV IT csapata segített az Under Armour baltimore-i IT csapatának telepíteni a cég manhattani raktári ügyviteli rendszerét, valamint továbbfejlesztési javaslatokkal is tudott szolgálni.

A DSV bebizonyította számunkra, hogy olyan módon akar és képes az igényeinknek megfelelő munkaerőt biztosítani, ami alapvetően fontos a számunkra. Ezen kívül rugalmasak akkor is, amikor a cég szokatlanul gyors növekedésére kell reagálni.

Frank van Overbeek, Under Armour

Bizalom

„A DSV Solutions-nél tisztában vannak, hogy milyen szolgáltatásra van szüksége az Under Armour-nek. Cégeinknél hasonló a vállalati kultúra, aminek köszönhetően teljesen zavartalan az együttműködés,” fejezi be Frank van Overbeek.

Kérje szakértő kollégánk segítségét az Ön szállítási és logisztikai kihívásainak megoldásához!

Statisztika készítés és célzott marketing céljából használunk sütiket. Ha erre a weboldalra kattint Ön beleegyezését adja az említett célokra alkalmazott sütik használatára Olvass tovább