A DSV-ről

Legyünk mi az Ön globális szállítmányozási és logisztikai partnere

Mi az Ön áruját biztonságosan, épségben és időben kiszállítunk a világ minden tájára, közúton, vasúton, légi vagy tengeri úton. Ezen kívül támogatjuk raktározási igényeit is.

Irodák és logisztikai központok globális hálózatával állunk az Ön rendelkezésére

Globális megoldásainkat az irodákból, partnerekből, logisztikai központokból és raktárakból álló hálózatunkon keresztül kínáljuk és szállítjuk Önnek egyenes az Ön ajtójáig.

Hosszú évek tapasztalatával rendelkezünk

A tapasztalat sokat számít. A nemzetközi szállítmányozási és logisztikai piacon szerzett tapasztalatok által felbecsülhetetlen tudásra és szakértelemre tettünk szert.
Ha szállításra van szüksége, mi meg tudjuk szervezni- valószínűleg szerveztünk már korábban egy pont ugyanilyen szállítást. Raktárainkban és disztribúciós központjainkban a logisztikai szolgáltatások széles palletáját kínáljuk Önnek, beleértve az értéket növelő szolgáltatásokat is, amelyeket kifejezetten az Ön igényeire és kéréseire alakítunk.

Kisebb üzleti vállalkozásoktól a nagyvállalatokig, mi az intellingens és rugalmas szolgáltatásainkkal az Ön ellátási láncában minden területen értéket teremtünk.

Tekintse meg kisfilmünket, ismerje meg a DSV dolgozóit és tudja meg azt, hogyan tudunk mi az Ön segítségére lenni.

Olvassa el esettanulmányainkat és tudjon meg még többet