Legfrissebb hírek

Olvassa el híreinket, és tudja meg mi történik a DSV-vel világszerte, legyen szó új globális ügyfelekről, terjeszkedésről, egyesülésekről és akvizíciókról, vagy egyéb érdekességekről.

NEWS

 • A DSV Panalpina csatlakozása a Tudományos Alapú Célkitűzésekhez

  A DSV Panalpina nemrégiben csatlakozott a Tudományos Alapú Célkitűzésekhez (SBT) iniciatívához. A célszámokat jelenleg kalkulálják, és feldolgozzák, és ha az SBT elfogadja azokat, a DSV Panalpina aktívan fog dolgozni a vállalat szén-dioxid-kibocsátásának kezelésén, valamint annak az alacsonyabb energiafelhasználáson keresztüli csökkentésén.

 • Megjelent a 2019. évi harmadik negyedéves pénzügyi jelentés

  Nagy örömmel tesszük közzé, hogy a nehéz piaci feltételek ellenére jó eredményekkel zártuk a harmadik negyedévet, főként a légi szállítmányozási szegmensben.

 • A DSV bejelentette a Panalpina központtal kapcsolatos terveit, és hogy az integráció idejére Baselban marad

  A DSV Panalpina Csoport Baselban, a korábbi Panalpina központban tájékoztatta az alkalmazottait, hogy mik a terveik a helyszínnel. Az integráció részeként a vállalati funkciókban és posztokban lévő átfedéseket vagy csökkenteni fogják, vagy áthelyezik Dániába, ami akár 165 munkahely megszűnésével is járhat. A vállalat ugyanakkor a baseli térségben tervezi bővíteni a logisztikában a lábnyomát.

 • A DSV’s jövőképe és stratégiai elképzelései kiállták az idő próbáját

  Fókuszban a Panalpina üzleteinek és embereinek integrálása

 • Incoterms® 2020 kihirdetése

  A Nemzetközi Kereskedelmi Kamara kihirdette tízévenkénti frissítését.
  A Kamara által kiadott Incoterms® 2020 – melyet a szállítmányozási és logisztikai iparág régóta várt - 2020. január 1-jén fog hatályba lépni.

 • Gyorssegély a Bahamákra

  Szeptember 1-én a Dorian nevű hurrikán végigsöpört a Bahama szigetek északi partvidékén, és hatalmas pusztítást végzett. Mintegy 70.000 ember vált földönfutóvá, akiknek segítségre van szükségük. Azonban igen nehéz a segítséget odajuttatni, mivel mind az infrastruktúra, mind a közlekedési eszközök jelentősen megrongálódtak. A Vöröskereszt a DSV segítségével juttatja el segélyszállítmányait a katasztrófa sújtotta területekre.

 • A DSV Panalpina első közös szállítmánya

  A DSV Panalpina gépezet már kezd bemelegedni, az immáron összevont hálózatán (konkrétan a charter hálózatán) keresztül megkezdte első szállítmányai mozgatását.

 • A kulcs az emberek felelős helyzetbe hozása

  A DSV vállalati kultúrájának megértése

 • A fúziók és akvizíciók története

  A DSV egy sor fúzió és akvizíció eredménye. A vállalat 1976-os megalapítása óta folyamatosan vásároltunk fel kis- és nagyvállalatokat. A sort az 1980-as években fuvarozó és szállítmányozó cégek megvásárlásával kezdtük.

 • A DSV-nél befejeződik a Panalpina akvizíciója

  Immár a tranzakció minden feltétele és követelménye teljesült

Olvasson még több hírt