open/close

A tranzakció lezárult

2016. január 22-én, a UTI Worldwide megvásárlásáról szóló megállapodás hivatalosan és véglegesen jóváhagyásra került.

UTI_DSV

2015. október 9-én jelentettük be, hogy megkezdtük a UTI Worldwide megvásárlásáról szóló megállapodás előkészítését. Most már bejelenthetjük, hogy a megállapodás jóváhagyásra került és lezárult. A jövőben, amint a két cég egyesülése befejeződött, az egyesített cég a DSV márkanév alatt fog működni.

 

A világ egyik legerősebb szállítmányozási és logisztikai hálózata

Ezzel a tranzakcióval, mellyel a DSV jelenlegi bevétele megközelítőleg 50%-kal nő, a DSV a világ negyedik legnagyobb szállítmányozójává válik. Ezenkívül a kibővült DSV-nek mind földrajzilag, mind tevékenységét tekintve szerteágazóbb a kínálata:  

  • +40,000 alkalmazott 
  • +80 ország 
  • +1,000 iroda és logisztikai létesítmény
  • 4,7 millió m2 raktározási terület  

Ezzel a tranzakcióval jelentősen megerősödött a Légi és Tengeri üzletágunk globális piaci pozíciója, melynek köszönhetően a világ hatodik és hetedik legnagyobb szereplői lettünk, ami a tengeri és légi szállítmányozókat illeti. Az egyesülés egyúttal a szerződéses logisztikai divíziónk, a Solutions világszintűre emelkedéséhez is hozzájárul, valamint közúti és disztribúciós tevékenységünket is kiszélesíti, hogy még jobban lefedhessük Európát, Észak-Amerikát, Afrikát és Ázsiát. Végül, de nem utolsó sorban az új és továbbfejlesztett DSV olyan speciális szakértelmet igénylő iparágakban kínál majd további megoldásokat, mint az autóipar, szépség- és gyógyszeripar, energiaipar, stb. 

 

Változatlan ügymenet az átmeneti időszakban

Az integráció gyors és akadály nélküli lebonyolítása érdekében, az integrációs folyamatot azonnal elindítottuk. Ez idő alatt, ahogy eddig is ügyfeleink magas szintű kiszolgálásával, mind a DSV, mind az UTI mint két különálló cég folytatja a tevékenységét.

Az átmeneti időszak alatt, a megszokott csatornákon keresztül lépünk kapcsolatba minden ismert kapcsolattartó személlyel. Bármilyen kétely vagy kérdés esetén kérem lépjen velünk kapcsolatba a dsv@hu.dsv.com címen.