open/close

A DSV 42.100 m² alapterületű raktárat épített a dm-drogerie markt számára

A németországi Bochum városában található 42.100 m²-es raktárépület a legújabb abból a hétből, amit a DSV épített a német drogérialánc, a dm-drogerie markt számára.

Drogerie Markt raktár

A DSV által 90.000 m²-es telekre épített, a 40.000 m² alapterületű terminállal és 2.100 m²-es irodaszárnnyal rendelkező létesítmény kapacitása kétszer akkora, mint a korábbi raktárépületé. A hatalmas mennyiségű árut befogadni képes raktárépület látja el a régió több mint 250 dm drogériáját. Jelenleg 130 alkalmazottja van, ami a karácsonyi és húsvéti időszakokban 200-ra nő.

Az új raktárépület megnyitásával a dm nagyban megnövelte a kapacitását, és eközben sokkal rövidebb úton elérhetővé váltak a Ruhr-vidék drogériái.
  
Képek: A DSV Csoport vezérigazgatója, Jens Bjørn Andersen az új raktárépület megnyitóján tartott beszédében köszönti az egybegyűlteket  

A média munkatársai, Bochum város képviselői és a DSV dolgozói egyaránt jelen voltak a létesítmény szeptember 26-án tartott nyitóünnepségén.  A DSV Csoport vezérigazgatója, Jens Bjørn Andersen, beszédet mondott az egybegyűlteknek, melyben megköszönte a város vezetőinek, hogy segítettek a raktárépület ideális helyszínének kiválasztásában és az építési engedélyeztetés gördülékeny ügyintézésében. Jens Bjørn Andersen a dm-nek is köszönetet mondott a 31 éve tartó együttműködésért, és újabb 30 évre kívánt közös sikeres fejlődést és terjeszkedést.  

Az új, fenntarthatóan épített bochumi épület egyike annak a DSV által a dm számára épített hét raktárnak, melyek összterülete 180.000 m². Napi szinten a  DSV kb. 1000 kamionja mintegy 12.000 raklappal szállít Németország szerte a dm számára. A két cég szoros együttműködése 1986 óta tart.

Itt olvashat részletesebben a DSV és dm-drogerie markt régóta tartó üzleti kapcsolatáról.

 

Felül a nyitóünnepélyen készült kép, balról jobbra: Peter Fog-Petersen, a DSV németországi közúti részlegének igazgatója, Heinz-Martin Dirks, Bochum város regionális fejlesztési igazgatója, Jens Bjørn Andersen, a DSV vezérigazgatója, Christian Bodi, a dm-drogerie markt ügyvezető igazgatója, Rolf Wetzel, a DSV BCM / RDS igazgatója, Ali Sahin, a DSV Bochum/Weilerswist ágazati igazgatója, és Brian Winther Almind, a DSV Ingatlankezelési Csoport igazgatója.