Tovább folytatódik az immár 20 éve tartó együttműködés

A DSV több mint 20 éve nyújt átfogó szerződéses logisztikai szolgáltatást a híres kávémárka, a Tchibo számára. A két fél nemrégiben egy három évre szóló szerződés-hosszabbítást írt alá.

Tchibo logisztika

Magasabb nívó az ügyfélszolgálat terén

Szeptemberben véglegesítettük a szerződés meghosszabbítását a DSV és a Tchibo márkaboltokat is üzemeltető kávéóriás között. Többek között ez is jó alkalom volt arra, hogy a Tchibo logisztikai tanácsa a DSV lengyelországi, Kampinos-beli telepére látogasson, ahonnan a mindennapi logisztikai működést és a kelet-közép-európai régióba történő terjesztést irányítják. 

Látogatásuk alatt a Tchibo egyedi piacok működéséért felelős képviselőinek alkalmuk nyílt megvitatni a Lengyelországban alkalmazott megoldásokat, és az újonnan bevezetett, hatékonyságnövelő és minőségjavító eszközöket. 

 

A Tchibo  ellátási láncért felelős vezetője, Beata Cucrowska a következőképp nyilatkozott a DSV-Tchibo együttműködésről:

“Az elmúlt években számos olyan eszközön dolgoztunk a DSV-vel, melyek nemcsak a magas minőségű ügyfélszolgálatot biztosítják, hanem az előre nehezen látható rugalmasságot is. Több mint 20 évnyi kooperációval a hátunk mögött a DSV jól ismeri az elvárásainkat, így közösen folyamatosan egyre magasabb nívón valósíthatjuk meg a sikeres üzletvitelt."

 

Bizalmas partneri viszony

A több mint két évtizedes múltra visszanyúló partneri viszony azt eredményezi, hogy a megbízó és az ügyfél kölcsönösen ismerik egymást, és megbíznak egymásban.

“A hosszú ideje tartó együttműködés és a jövőbeni folytatásról szóló bejelentés nagy felelősséggel jár, amit mi nagyon komolyan veszünk. Természetesen a Tchibo elvárja, hogy folyamatosan növeljük a színvonalat, és büszkén állíthatjuk, hogy mindig képesek vagyunk megfelelni az ügyfelünk azon elvárásának, hogy a szerződéses logisztikai szolgáltatásunkat továbbfejlesszük.” - nyilatkozta  Adam Pawelczak, a DSV Logisztika ellátási láncért felelős igazgatója."

 

A Németországban, Lengyelországban és Csehországban is piacvezető kávécég számos feladattal bízta meg a DSV-t. A lengyelországi DSV többek között olyan feladatokat lát el, mint a végső csomagolás, árukiadás és visszáruk, minőség-ellenőrzés, vámügyintézés, valamint olyan promóciós munkák, mint címkézés és megjelenítés. A kampinosi raktár lengyel csapata havi szinten több mint 11.000 raklap élelmiszer és nem élelmiszer jellegű, kimenő és beérkező árut kezel.