open/close

Humanitárius segély – új weboldal

Elindítottuk új, humanitárius segély weboldalunkat, hogy megoszthassuk Önnel a történeteket, amelyek bemutatják, hogy hogyan tudjuk segíteni a Vöröskereszt és a Vörös Félhold egész világra kiterjedő, fontos munkáját.

humanitárius segély weboldal

A Vöröskereszttel és a Vörös Félholddal, a DSV elsőszámú segélyszervezeteivel együtt, globálisabb módon közelítjük meg a jótékonyságot. Egy éve vagyunk partnerek, és ez idő alatt különböző módon tudtunk segíteni és támogatást nyújtani, és 2017-ben a DSV nemzetközi szinten is elkötelezte magát, valamint helyi szinten is elkezdődött az együttműködés.

Azért hogy többet is elmondhassunk a megállapodásról, és megoszthassuk a társulás erőfeszítéseiből született történeteket, létrehoztunk egy új weboldalt, mely bemutatja a megállapodásunk különböző elemeit.

A www.humanaid.dsv.com oldalon még többet megtudhat arról, hogy miért jelentőségteljes ez a társulás, a DSV által adományként biztosított raktárterületről, és a különböző projektekről, amiket anyagilag is támogatunk. Ezenkívül olvashat a legújabb hírekről, fejlesztésekről, valamint videókat is megtekinthet a Vöröskereszttel és Vörös Félholddal közös társulás különböző területeiről.

 

Itt megtekintheti humanitárius segély weboldalunkat