open/close

A 2018. évi általános értekezlet

A 2018. évi általános értekezletet március 8-án a hedehusene-i központban került megrendezésre

2018. évi általános értekezlet

A 2018. évi általános értekezletet március 8-án a hedehusene-i központban került megrendezésre. Mintegy 200-an vettek részt rajta, és az értekezlet alig másfél óra alatt le is zajlott. Minden napirendi pontban sikerült gyors és egyhangú döntést hozni.

Az értekezlet jegyzőkönyve itt olvashtó.

 

Pozitív hangulat

Az Igazgatótanács és az Ügyvezetői Testület is beszámolót tartott a vállalat 2017. évi tevékenységéről. 

Az Igazgatótanács elnöke, Kurt Larsen beszámolt a pozitívumokról. Méltatta az alkalmazottak, szállítmányozók és a top managerek munkáját, melynek köszönhetően a DSV tovább fejlődik.  

A pozitív hangulathoz a részvényesek is hozzájárultak, akik az értekezleten szintén elismerően nyilatkoztak a jó eredményekről.

 

“Betartottuk a szavunkat”

Az idei értekezleten a Jens Bjørn Andersen ügyvezető igazgató immár tizedik alkalommal állt ki, hogy beszámoljon az elmúlt év sikereiről:

“Az idei minden bizonnyal nem egy rossz év, hogy a DSV eredményeiről beszéljünk...  Amikor megvásároltuk az UTi-t, a célunk az volt, hogy globális szinergiákat teremtsünk, és javítsuk az eredményeinket. Örömmel mondhatom, hogy betartottuk a szavunkat, és sikerült megteremtenünk ezeket a szinergiákat, és jó eredményeket hoztunk 2017-re.”

Kurt Larsen és Jens Bjørn Andersen után Jens H. Lund pénzügyi igazgató beszéde következett, aki az előtte szólók beszámolóit pénzügyi adatokkal támasztotta alá.

Néhány kérdés megválaszolása után elköszöntek a résztvevő részvényesektől.