open/close

A GM díjazza a DSV teljesítményét, minőségét és innovációját

A General Motors a 26. éves Év Beszállítója díjkiosztó gáláján az Év Beszálítója díjjal tüntette ki a DSV-t.

GM év beszállítója díj

 

A GM 17 országból tüntette ki a legjobb 132 olyan beszállítóját, akik következetesen várakozáson felül teljesítettek, kiváló minőséget teremtettek, vagy innovatív megoldásokkal álltak elő a GM számára. Mostanáig az ez évi díjkiosztón képviseltette magát a legtöbb vállalat, mióta a GM 1992-ben először kihirdette az Év Beszállítója díjat. A DSV idén negyedszer kapta meg a díjat.  

A legjobbak közül is kimagaslók kitüntetése 

"Ez egy jó alkalom a General Motors számára, hogy kitüntessük a legjobbak közül is a legkiemelkedőbbeket” - nyilatkozta Steve Kiefer, a GM nemzetközi beszerzésekért és az ellátási láncért felelős alelnöke. “Hihetetlen mértékű a gépjárműipar teljesítménye. Számunkra mindennél fontosabb a biztos beszállítói alap szerepe abban, hogy ma erős járműsort, és a jövőben is csúcsminőségű járműveket és mobilitási szolgáltatásokat tudjunk előállítani.”

 

A GM Év Beszállítója díja csakis olyan beszállítóknak jár, akiknek kiemelkedőek a teljesítménymutatóik a minőség, a megvalósítás, az innováció és a vállalati összköltségek terén. A díjazottakat olyan vállalatok közül választják ki, melyek a járműalkatrészek, az ellátási lánc és logisztika, az ügyfélszolgálat és az értékesítés után szolgáltatások, valamint a közvetett szolgáltatások területén nyújtanak termékeket és szolgáltatásokat a General Motors számára.

 

Jens Bjørn Andersen a díjjal kapcsolatban az alábbiakat nyilatkozta: 

“Az, hogy immár negyedszer nyertük el a díjat, ékes bizonyítéka annak, hogy a DSV világszerte milyen elhivatottan végzi a GM ellátási láncához kapcsolódó munkáját. Nem csupán megőriztük a szolgáltatás magas minőségét, hanem egyfolytában törekszünk a további fejlődésre. Hatalmas teljesítmény ez, amire rendkívül büszkék vagyunk!” 

Erősítjük A GM ellátási láncát 

A DSV szervezi a GM ellátási láncát a GM Európában, Afrikában, a Közel-Keleten, Ázsiában és Csendes-ócean térségében, az indiai szubkontinensen, valamint Dél-Amerikában található beszállítói és a vállalat észak- és dél-amerikai, ázsiai, ausztráliai és európai gyártelepei között. Ez közúti szállítmányozást, gyűjtőfuvarokat, tengeri és légi szállítmányozást, valamint  beszállítói menedzsmentet foglal magában. A működést az alábbi irodákból irányítják: Bréma (Németország); Chicago (USA); Sanghai (Kína) és Sao Paulo (Brazília).

 Gm év beszállítója díj