open/close

Beszállítói Díjban részesíti a Vestas a DSV-t

A Vestas az Év Beszállítója Díjával tüntette ki a DSV-t, kimagasló operatív teljesítményéért a 2018. évi Beszállítói Konferenciáján

vestas beszállítói díj

balról: Albie van Buel, beszerzési igazgató  (Vestas), Jean-Marc Lechêne, opratív igazgató (Vestas), René Falch Olesen, a DSV Csoport kereskedelemi főigazgatója és Torben Andersen, a Vestas alelnökeVice President (Vestas)

 

A vállalat képviseletében René Falch Olesen a DSV Csoport kereskedelmi főigazgatója vette át a díjat.


"Rendkívül hálásak és büszkék vagyunk a Vestastól kapott díjra, ami a szervezet részlegeinek sok évi szorgalmas együttműködésének a gyümölcse. A globális megközelítés hívei vagyunk, főleg az operatív tevékenységet javító új ötletekkel kapcsolatban. A Vestasszal stratégiai partneri viszonyt ápolunk, és várakozással tekintünk a jövőbeli szoros együttműködés elé."- nyilatkozta René Falch Olesen. 


Torben Andersen, a Vestas Piaci Beszerzési alelnöke kiemelte a szoros partneri együttműködést, mint a kiváló operatív tevékenység kulcsfontosságú tényezőjét.


"A DSV a díjat a meglévő üzleti viszonyban végrehajtott professzionális és elkötelezett opratív tevékenyégéért, az éves tendertárgyalásokon mutatott szilárd részvételéért, valamint a globális és versenyképes szállítmányozási és logisztikai szolgáltatásaiért kapja. Minden beszállítónktól kíváló operatív munkát várunk el, és nagy örömmel tölt el minket a nagyszerű fejlődés és a DSV és a Vesta közötti együttműködés."

 
Itt olvashat bővebben a projekt szállítási lehetőségekről.