open/close

A DSV megvette az S&H-t - Cél az e-kereskedelmi üzletág további növelése a több-csatornás árukezeléssel

A szerződés megkötésére és aláírására 2018. szeptember 4-én került sor, melynek során a DSV Részvénytársaság az S&H részvényeinek 100%-át megvásárolta.

Fotó: A S&H alapítója, Hans Elshout és Peter van der Maas, DSV, aláírják a megállapodást

 

Növekszik a DSV e-kereskedelmi kapacitása

"Az S&H a Benelux államokban már piacvezető szerepet vívott ki magának a logisztikában, és nagy örömmel jelentjük be, hogy az S&H mostantól a DSV Csoport része." nyilatkozta Brian Ejsing, a DSV Logisztikai Részlegének ügyvezető igazgatója, majd így folytatta:

 

Már egy ideje terveztünk egy újabb, kiegészítő cégvásárlást, mellyel növelhetjük az e-kereskedelmi kapacitásunkat, főleg a többcsatornás árukezelés terén. Az S&H remekül megfelel a DSV számára, és nagy örömmel várjuk, hogy teljes mértékben hasznát vehessük az S&H e téren szerzett szakértelmének.

 

Az S&H Európában piacvezető a többcsatornás árukezelés, átfogó szolgáltatás-csomaggal: raktározás, válaszkezelés, pénzügy szolgáltatások, teljes körű árukezelés, európai terjesztés, ügyfélszolgálat, visszáru kezelés, teljes körű e-kereskedelmi szolgáltatás, és ellátási lánc irányítás.

Az S&H hollandiai székhelyű, és mintegy 120 alkalmazottat foglalkoztat (ebből 67-et teljes munkaidőben).

 

2018. szeptember 4-től a DSV része

A szerződés megkötésére és aláírására 2018. szeptember 4-én került sor, melynek során a DSV Részvénytársaság az S&H’s részvényeinek 100%-át megvásárolta.

A megvásárlás során Hans Elshout leköszönt mint ügyvezető igazgató, azonban tanácsadói minőségben a DSV-nél folytatja a munkát. Helyét Peter van der Maas, a DSV Logisztikai Részlegének ügyvezető alelnöke vette át.

Az S&H a jövőben önálló vállalatként, DSV Multi-channel Fulfilment néven folyatja a tevékenységét.

 

DSV megvette az  S&H-t

Peter van der Maas (DSV)és Hans Elshout (S&H) kézfogása közvetlenül a megállapodás megkötését követően

 

Peter van der Maas kommentárja:

"Nagy örömmel kezdek az új feladatkörbe, és hasonlóképpen örömmel tölt el, hogy egy, a több-csatornás árukezelés területén már igen tapasztalt csapatot vezethetek. Az S&H egyedülálló értékajánlattal rendelkezik, és egy olyan kifinomult és rugalmas számítástechnikai rendszer támogatását élvezi, ami leegyszerűsíti a többcsatornás árukezelést. Célunk továbbvinni az S&H hagyományait, miszerint segítünk ügyfeleinknek, hogy saját ágazatukban kitűnjenek a piacon".

Az S&H-val kiegészülve a DSV olyan széleskörű szolgáltatás-csomagokat tud majd ajánlani ügyfelei számára, mind a vállaltok közötti, mind a közvetlenül az ügyfelek számára történő többcsatornás árukezelés terén, melynek részét képezi többek között:

 

             elektronizált árukezelés

             pénzügyi megvalósítás

             árukereskedelmi logisztika a meglévő (kiskereskedelmi) ügyfelek számára

             kifinomult és rugalmas számítástechnikai rendszer és webes támogatottság

             call centeres ügyfélszolgálat

 

Az S&H – többcsatornás, teljes körű árukezelés

Az S&H átfogó, partnerek közötti árukezelési szolgáltatás-csomagot kínál ügyfelei számára: raktározás, válaszkezelés, pénzügyi szolgáltatások, teljes körű árukezelés, európai terjesztés, ügyfélszolgálat, visszáru kezelés, teljes körű e-kereskedelmi szolgáltatás, és ellátási lánc irányítás. Az árukezelési szolgáltatások minden megrendelés-alapú logisztikai és kommunikációs tevékenységben központi szerepet játszanak. Az S&H szolgáltatásai a rendelési ellátási lánc egészét lefedik, beleértve a megrendelés-alapú logisztika és az ügyfél-kapcsolattartás minden részét.

 

Tudjon meg többet az S&H-ról