open/close

Egyre sürgetőbbek a Brexit előkészületek

Az Egyesült Királyság március 29-én lép ki az Európai Unióból. Nem született megállapodás, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem készülünk fel a kilépés következményeire, bármik is legyenek azok, és bármikor is következzenek be.

Brexit

Minden olyan DSV-ország, melyekre a Brexitnek hatása lesz, 2018 eleje óta készül az Egyesült Királyság kilépésére az EU-ból. Az elmúlt hónapokban az előkészületek azonban egyre intenzívebbé váltak, most pedig az ügyfeleinkhez és üzletfeleinkhez fordulunk, hogy számukra is a lehető legsimábban menjen az átállás.

 

Webináriumok, reggelik, workshopok és szemináriumok

Míg a DSV a saját Brexit projekt csapatával központilag is koordinálja a Brexit körüli előkészületeket, az egyes országoknak a saját hatáskörükben is bőven akadnak helyi ügyfélkapcsolati teendőik.

Mi a DSV-nél a szoros kapcsolattartás hívei vagyunk, ezért igyekszünk olyan alkalmakat teremteni, ahol találkozhatunk, és a ránk váró kihívásokat és aggályainkat megvitathatjuk. Így a napi, a szállítmányok sorsát megvitató párbeszéden kívül az olyan országokban, melyek a DSV segítségével számottevő exportot ill. importot bonyolítanak az Egyesült Királysággal, számos, a Brexittel kapcsolatos rendezvényt szerveztek.

A rendezvények országról országra változnak; vannak webináriumok, reggelik, workshopok és szemináriumok/megbeszélések. De mindegyikük közös a célja, hogy felkészüljünk az előttünk álló kihívásokra, és ápolva a kapcsolatot ügyfeleinkkel és üzleti partnereinkkel, őket is megfelelően felkészítsük, függetlenül a Brexit-megállapodás végső kimenetelétől. 

brexit 

Jelentkezzen valamelyik DSV-s Brexit programra

Jelenleg vagy már megrendezésre került vagy éppen most zajlik valamely Brexittel kapcsolatos program Németországban, Dániában, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Svédországban és Franciaországban. Az igénytől függően további dátumok (és országok) is felkerülhetnek a listára. Ha jelentkezni kíván, látogasson el az Ön országának DSV weboldalát, úgy hogy beírja az alábbi címet a böngészőjébe: [ország kód].dsv.com, pl.: hu.dsv.com. A programokat vagy a kezdőlapon, vagy a hírek közt találja.

Várjuk a Brexittel kapcsolatos kérdéseit. Kérjük az erre a célra létre hozott weboldalon tegye fel azokat – vagy látogasson el ide: Brexit GYIK.

 

Keresse meg a DSV-t az Ön országában, és lépjen kapcsolatba velük!

Látogasson el közvetlenül a Brexittel kapcsolatos weboldalra!