open/close

Az év szállítmányozója

Az Air Cargo News szállítmányozási szaklap április 26-án tartott gáláján a DSV
“Az év szállítmányozója” díjban részesült.

Air cargo news award

A képen: A díjat Andreas Frandsen, a DSV Légi és Tengeri Szállítmányozási Divíziója Üzleti Változások Menedzsmentjének igazgatója vette át Sarah Nash-től, a díjat szponzoráló AIA Cargo angliai igazgatójától a windsori Runnymede Hotelban tartott gálaesten

 

Az Air Cargo News április 26-án tartott gáláján a DSV Az év szállítmányozója díjban részesült.

A windsori gálán a djíat  azért ítélték a DSV-nek, mert a vállalat “a fókuszált akvizíciók által fenttartott növekedés mellett a szolgáltatás minőségét is magas szinten tartotta”. A DSV immár másodszor nyerte el Az év szállítmányozója díjat, az első alkalom 2016-ban volt.

 

aircargo news award 

 

Morten Landry, a DSV Légi és Tengeri Szállítmányozási igazgatója az Egyesült Királyságban így nyilatkozott:

“Nagy öröm volt, hogy jelöltek bennünket, és hatalmas megtiszteltetés, hogy elnyertük a Az év szállítmányozója címet. Nap mint nap kemény munkával igyekszünk magas színvonalú szolgáltatást nyújtani az ügyfeleink számára. Szeretjük a munkánkat, és a díj igazi elismerése az erőfeszítéseinknek.”

 

Roger Hailey, az Air Cargo News szerkesztője hozzátette:

“A légi szállítmányozási ágazat ismét bizonyította, hogy az innováció és az ügyfélszolgálat kéz a kézben jár a hatékony és biztonságos globális ellátási láncokkal. A DSV megérdemelten nyerte el a díjat, mert ebben a nagy verseny jellemezte ágazatban értékes hozzájárulást tettek a légi szállítmányozás ellátási láncaihoz. Gratulálunk!”

 

Itt olvasható a nyertesek listája

Fotók az eseményről