open/close

Újabb bravúr a DSV-nél: zsinórban másodszor a vállalaté az év legjobb ügyvezető igazgatója, pénzügyi igazgatója és igazgatótanács elnöke

Egy friss rangsor szerint Kurt Larsen, a DSV igazgatótanácsának elnöke lett Dánia előszámú elnöke. Jens Bjørn Andersen ügyvezető igazgatóval és Jens Lund pénzügyi igazgatóval együtt egy újabb nyerő hármast hoztak össze a DSV-nek.

Legjobb igazgatók

 

Kurt Larsen elnök első helye az Økonomisk Ugebrev (Heti Gazdasági Hírek) – egy dániai, a gazdasági és üzleti élet híreivel és újdonságaival foglalkozó szaklap – rangsora szerint megkérdőjelezhetetlen.

 

A kiadvány minden évben felkér néhány gazdasági szaktekintélyt, hogy szavazzák meg a legjobb ügyvezető igazgatót, pénzügyi igazgatót és igazgatótanács elnököt Dánia 50 legjobb vállalkozásából. 

 

Amikor tavasszal nyilvánosságra hozták az idei legjobb ügyvezető igazgatók és pénzügyi igazgatók listáját, a DSV-ből Jens Bjørn Andersent és Jens Lundot is első helyre választották, érdemeiket pedig így méltatták:

 

“Az elemzők és portfóliókezelők értékelése szinte semmilyen fenntartást nem tartalmazott az igazgatói párossal kapcsolatban, annak ellenére, hogy a vállalat igen magas áron vásárolta fel egyik versenytársát, a Panalpinát…

 

Bármely más vállalt esetében a részvények értéke valószínűleg drasztikusan lezuhant volna, nem így azonban a DSV esetében. A szállítmányozási és logisztikai cégnek már tapasztalata van a téren, hogy miként integrálja a felvásárolt vállalatokat, és a piac minden jel szerint bízik abban, hogy ez ismét meg fog történni.”

 

Ez zsinórban a második háromszoros győzelem

 

Miután nyilvánosságra került, hogy Kurt Larsent szavazták meg a legjobb igazgatótanács elnöknek, a DSV immár két egymás utáni évben nyerte el egyszerre mindhárom címet.