open/close

Jens Bjørn Andersen az év légi szállítmányozási igazgatója

Az olvasók és szerkesztők választották a legjobb vezetőnek

Jens Bjørn Andersen az év légi szállítmányozási igazgatója DSV

“Az alapján, ahogy Andersen vezetésével a DSV megvásárolta a Panalpinát és levezette a két vállalat fúzióját, az AIR Cargo World szaklap olvasói és szerkesztői a 2019. év légi szállítmányozási igazgatójának választották.” Így kezdődik az  Air Cargo World ez évi legjobb légi szállítmányozási vezetőjét bemutató cikke. 

A cikkben Andersen sikeres karrierjét három tényező együttállásának tulajdonítja: szorgalmas volt, jókor volt a jó helyen, és némi szerencse is közrejátszott. 

Ezen felül kiemelte a vállalat nemzetközi munkaerő-felvételi és előmeneteli kultúráját, melyek idővel lehetőséget nyújtottak számára, hogy eljusson egészen a legfelső szintre. Hozzátette, hogy az ilyen előléptetési folyamat lojalitásra buzdít, és “növeli a jövő nemzedékek ambícióját is, hogy szorgalmasan dolgozzanak… hiszen tudják, hogy ha a főnök egy napon nyugdíjba vonul, közülük kerülhet majd ki az utódja”. 

Szélesebb látókör

A karrier-tanácsadással kapcsolatban Andersen a cikkben úgy nyilatkozott, hogy a DSV Panalpina támogatja a földrajzi mobilitást: „Véleményem szerint a legjobb, amit az ember saját magával és a családjával tehet, hogy elmegy külföldre, és eltölt néhány évet a megszokottól eltérő környezetben. Ha az ember látja, miben más az élet egy másik országban, akkor elgondolkodik azon mi jó és mi rossz a saját országában.” 

A teljes interjú itt olvasható (angolul)