open/close

Aktualitások az új koronavírussal (2019-nCoV) kapcsolatban

Aktuális tudnivalók arról, miként befolyásolhatja ez a gyorsan kialakult helyzet a tevékenységünket.

Koronavírus

A kínai hatóságok különböző országos, tartományi és városi intézkedéseket hoztak a koronavírus terjedésének megfékezésére. Az egyik ilyen intézkedés az volt, hogy meghosszabbították a holdújévi ünnepeket. Elrendelték, hogy a munkahelyek továbbra is tartsanak zárva, sok helyütt február 10-ig, a Vuhani tartományban pedig február 14-ig..

Jelenleg valószínűsíthető, hogy további kormányintézkedéseket hoznak majd a gyorsan változó helyzet megfékezésére. Továbbra is szorosan figyelemmel kísérjük majd a fejleményeket, és tájékoztatjuk majd ügyfeleinket és partnereinket a mi tevékenységünket és folyamatainkat is érintő új intézkedésekkel és kormányzati iránymutatásokkal kapcsolatban. Meg fogjuk hozni a lehetőségekhez mért vészhelyzeti intézkedéseket. 

Amíg a DSV kínai irodái újra ki nem nyitnak, az ottani munkatársaink  a kormány előírásait követve ügyeleti rendszerben dolgoznak majd. A DSV számára rendkívül fontos munkavállalói biztonsága, mindamellett igyekszünk enyhíteni az ügyfeleink ellátási láncait és működését esetlegesen érintő hatásokat. Ezért több megelőző intézkedést hoztunk az munkatársaink egészsége és jóléte megóvásáért, mind a jelenlegi helyzetre, mind a Holdújévi  ünnepekről való visszatérésük utánra.

Kérjük, kérdéseivel forduljon a szokásos kapcsolattartójához.