open/close

A szállítmányozási és logisztikai szektor vezető szolgáltatója

Globális szállítmányozó és logisztikai vállalat

A több, mint 90 országban megtalálható irodáinknak, valamint a nemzetközi partneri és ügynöki hálózatunknak köszönhetően, valóban olyan globális szerplői vagyunk a piacnak, aki az egész világra kiterjedő szolgáltatást nyújt.

Tulajdonosi háttér

A DSV Panalpina A/S a koppenhágai NASDAQ tőzsdén jegyzett vállalkozás, tagja a C25-as indexnek, amely azt jelenti, hogy azon 25 részvény között szerepel, amelyekkel a legaktívabban kereskednek. A DSV Panalpina A/S az anyacég és szervezetünket három divízióra osztottuk: DSV Road, DSV Air&Sea és DSV Solutions.

DSV Road, vagyis a Közúti üzletág

A DSV Közúti üzletága Európa egyik legnagyobb szállítmányozója között szerepel észak-amerikai és afrikai eloszási lánccal. Minden nap több mint 20.000 gépjármű áll készen arra, hogy az árukat gyorsan, hatékonyan, rugalmasan és környezetbarát módon szállítsuk Európa útjain.

DSV Air & Sea, vagyis a Légi&Tengeri üzletág

A DSV Légi és Tengeri üzletága alternatív útvonalakat, rugalmas menetrendeket kínál, annak érdekében, hogy a legnagyobb igényeket támasztó logisztikai követelményeknek is megfeleljünk a világ minden egyes szegletében. Több mint 2.900.000 TEU tengeri árut és 1.700.000 tonna légi árut kezel minden évben.

DSV Solutions, vagyis a Logisztikai üzletág

A DSV Logisztikai üzletágára jellemző, hogy megbízóinkkal partneri kapcsolatot alakítunk ki, annak érdekében, hogy olyan logisztikai megoldásokat dolgozzunk ki és hajtsunk végre, amelyek értéket adnak az egyre növekvő működéshez és költséghatékonysághoz. Mindezt több száz raktárban, összesen 6.000.000 m2-en .