open/close

A szállítmányozási és logisztikai szektor vezető szolgáltatója

A DSV több mint 80 országban van jelen saját irodákkal és egy nemzetközi partnerekből és ügynökökből álló hálózat tulajdonosa, ezáltal egy valóban globális szereplő, aki világszerte kínálja szolgáltatásait.

Tulajdonosi háttér

A DSV a koppenhágai NASDAQ tőzsdén jegyzett vállalkozás, tagja a C20-as indexnek, amely azt jelenti, hogy azon 20 részvény között szerepel, amelyekkel a legaktívabban kereskednek. A DSV A/S az anyacég és szervezetünket három divízióra osztottuk: DSV Road, DSV Air&Sea és DSV Solutions.

DSV Road, vagyis a Közúti üzletág

9000 munkavállalójával a DSV Közúti üzletága Európa 3 legnagyobb szállítmányozója között szerepel. Minden nap több mint 17.000 gépjármű áll készen arra, hogy az árukat gyorsan, hatékonyan, rugalmasan és környezetbarát módon szállítsuk Európa útjain.

DSV Air & Sea, vagyis a Légi&Tengeri üzletág

A DSV Légi és Tengeri üzletága alternatív útvonalakat, rugalmas menetrendeket kínál, annak érdekében, hogy a legnagyobb igényeket támasztó logisztikai követelményeknek is megfeleljünk a világ minden egyes szegletében. A 7.0000 munkavállalónk több mint 830.000 TEU tengeri árut és 280.000 tonna légi árut kezel minden évben.

DSV Solutions, vagyis a Logisztikai üzletág

A DSV Logisztikai üzletágára jellemző, hogy megbízóinkkal partneri kapcsolatot alakítunk ki, annak érdekében, hogy olyan logisztikai megoldásokat dolgozzunk ki és hajtsunk végre, amelyek értéket adnak az egyre növekvő működéshez és költséghatékonysághoz. Több mint 6.000 ember dolgozik ebben az üzletágban, több mint 130 raktárban, összesen 2.300.000 m2-en .