open/close

Alkalmazottak és munkahelyi környezet

Kiemelt fontosságú, annak biztosítása, hogy az alkalmazottak elégedettek legyenek, és biztonságos környezetben dolgozzanak.

A DSV emberközpontú vállalat. Javarészt a kompetens, lelkes és lojális kollégáinkra támaszkodunk, hogy beváltsuk az ügyfeleinknek tett ígéreteinket. Emiatt kiemelten fontos számunkra, hogy szervezetünknél világszerte mindenhol biztonságos munkahelyi környezetet biztosítsunk az alkalmazottainknak. Ez csakúgy része a vállalati stratégiánknak  and társadalmi felelősségvállalási irányelvünknek is.

Könnyebb megelőzni, mint gyógyítani

Az a célunk, hogy lehetőleg előzzünk meg minden munkahelyi sérülést és balesetet. Ezért nagyon fontos számunkra a kockázat minimalizálása, és hogy felhívjuk alkalmazottaink figyelmét a biztonságra: az eseteket és baleseteket jegyzőkönyvezzük, és kivizsgáljuk, hogy tisztázni tudjuk azok okait, valamint kiértékeltjük, mit kell módosítanunk a meglévő folyamatokon.

Az emberi jogok tiszteletben tartása

Összhangban a DSV értékrendjével és Magatartási kódexével működésünk során és a partnerekkel fenntartott üzleti kapcsolatunk során támogatjuk, tiszteletben tartjuk és megvédjük a nemzetközileg elismert emberi jogokat, beleértve a munkavállalói jogokat is. Az a célunk, hogy partnereink biztonságban érezzék magukat, tudva, hogy helyesen cselekszünk, és mindenkor biztosítjuk az emberi jogok védelmét.