open/close

Légi szállítmányozásban való megfelelőség

A szabályozások, biztonságtechnikai és megfelelőségi követelmények útvesztője határtalan és küldeményeinél késést okozhatnak. Küldje el szállítmányát velünk és a többit bízza ránk, az áruja időben és biztonságban fog megérkezni

Légi szállítmányok szállítása jóval több mint A-ból B-be elszállítani egy árut. Vámkezelés, biztonsági és engedélyezési elvárásoknak és szabályozásoknak való megfelelés csak néhány példája a szükséges és időigényes lépéseknek, amelyeket meg kell tenni annak érdekében, hogy elébe menjünk a késéseknek, lehetséges büntetéseknek vagy bírságoknak. A DSV megérti , hogy a szabályozásoknak való megfelelőség mindkét fél felelőssége és készek vagyunk arra, hogy segítsünk Önnek megérteni a legfrissebb követelményeket.

Papírmunka. Helyben

A legtöbb országnak vannak helyi szabályai, előírásai, amelyeket folyamatosan átdolgoznak és módosítanak. Amikor az Ön áruit kezeljük, mi minden támogatást megadunk Önnek, hogy áruja akadályoztatás nélkül célba érjen. Tapasztalattal rendelkező légi fuvarszervező szakértőink minden helyi feltételt, szabályt és előírást első kézből ismernek. Az ő tudásukra építve alakítjuk ki az adminisztratív és dokumentumkezeléssel járó folyamataink hatékonyságát a világ minden részén.

Lépjen kapcsolatba légi szállítmányozási szakembereinkkel

Kérjen ajánlatot