open/close

Ügyfélközpont

Mindig találunk olyan megoldást, amely az Ön szállítási igényeinek megfelel.
Nem számít az Ön cégének a mérete

Gondoskodunk arról, hogy az Ön áruját a megfelelő időben a megfelelő helyre szállítsuk. És a megfelelő díjon.

Helyi szakértelem és helyi jelenlét

Logisztikai központjaink és irodáink Európa teljes területén megtalálhatóak. És ez a helyi szakértelem valamint a világ legtöbb országában való jelenlétünk adja Önnek a versenyelőnyt. Tapasztalt fuvarszervezőink és értékesítőink ismerik az adott piacot valamint a helyi feltételeket, szabályrendszereket. Ez pedig lehetővé teszi, hogy azt a szolgáltatást kínáljuk, amit Ön megérdemel.

Amikor küldeményeit a mi kezeinkbe adja, mindent ami csak szükséges meg fogunk tenni, hogy a legjobb szállítási megoldást kínáljuk. Mindent megteszünk akár egy paletta szállításáról, akár napi több szállítmányról is legyen szó. Az Ön kihívása a mi gondunk.

Control tower megoldásaink az Ön globális folyamataihoz

Amennyiben Önnek egy globális rendszere van és szeretne átláthatóságot a teljes ellátási láncban, mi tudjuk mit kell tenni. Európa három legnagyobb szállítmányozási és logisztikai cégének egyikeként, lehetőségünk van control tower csapatok kialakítására annak érdekében, hogy a folyamatokat teljesen az ellenőrzése alatt tudja tartani. Emellett a csökkentett leltár, a javuló kiszállítási pontosság és a logisztikai költségek csökkentésének előnyeit is élvezheti. Mindezt Önnek elsődleges kapcsolattartója a Global Accounts osztályon belül biztosítja.

Lépjen kapcsolatba közúti szállításokban jártas szakembereinkkel

Kérjen ajánlatot