open/close

Online szolgáltatások és dokumentumkezelés

A DSV nem csak az árukat szállítja A-ból B-be. Ennél sokkal többet nyújtunk, mindent, ami a két pont között van

Online szolgáltatásainkkal Ön lépést tud tartani a fejlődéssel.Online rendelés feladási rendszerünkön kresztül Ön kényelmesen megrendelheti a szolgáltatásunkat. Rendszeres, heti több szállítás esetén Ön élvezheti az EDI (elektronikus adatcsere) funkció által kínált előnyöket, mivel az Ön rendszerét integráljuk a mi alkalmazásainkkal. Amikor eljön a szállítás kifizetésének az ideje, Ön elektronikus számlát fog tőlünk kapni.

Küldemények nyomonkövetése

Ha nem csak azt szeretné tudni, hogy a küldeményét eljuttatjuk A-ból B-be, de szeretné tudni, hogy az éppen merre jár, használhatja a myDSV Track &Trace oldalát. A mindig naprakész technológiánknak köszönhetően az oldalon valós idejű információkat talál a kiszállítás idejéről (IOD), a kiszállítást igazoló alírt szállítólevélről (POD) és egyéb státusz értesítésekről is.

Vámkezelés és a szállításhoz kapcsolódó dokumentumok

Minden speciális küldeményhez tartozik külön papírmunka is. Egy küldeményhez, amelyet az Európai Unióból egy nem Európai Uniós országba szállítanak, tartozik vámkezelési eljárás is. Veszélyes áruk határokon átívelő szállításához speciális dokumentumokra van szükség. És a lista még hosszan folytatódik. Fuvarszervezőink mindenféle dokumentum kezelésében jártasak és sofőrjeink szakképesítéssel rendelkeznek veszélyes áruk kezelésében is.

Kérjen ajánlatot