open/close

Standard tengeri szállítmányozási szolgáltatásaink

Amikor a szállítást kis költségvetéssel kell megoldani, tegye próbára tengeri szolgáltatásainkat.

Amikor a költség a legfontosabb szempont vagy az idő nem játszik fontos szerepet és amennyiben áruja nagy terjedelmű, illetve nehéz súlyú, akkor tudja élvezni tengeri szolgáltatásaink előnyeit. Minden évben jelentős mennyiségeket szállítunk, ami lehetővé teszi, hogy szabad kapacitást, gyakori indításokat és versenyképes díjakat kínáljunk Önnek. Ezen kívül rengeteg rendeltetési hely közül választhat a világ minden jelentős kikötőjéből indulunk, mind tengerentúlra mind rövid távú tengeri szállításra, az Ön igényeinek megfelelően.

Kiszállítás az Ön ajtójáig

Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a kikötők komplex világában és szabályrendszerében, valamint a kultúrális sokféleségekben, hogy az Ön áruja biztonságosan érkezzen meg kikötőből kikötőbe. Amennyiben a kikötőbe való beszállítást vagy a kikötőből házig szállítást szeretne, mi abban is segítünk. Tengeri szolgáltatásainkat kiegészítjük a légi, vasúti, közúti és folyami megoldásainkkal, hogy megfeleljünk az Ön által elvárt tranzitidőnek.

Az ön áruja

Legyen szó veszélyes áruról, túlméretes áruról vagy konvencionális darabáruról vagy ha szeretné, hogy a különböző vevők áruit konszolidáljuk a mi hálózatunk mindenben támogatja Önt.

Néhány példa a tengeri szolgáltatásaink széles választékából:

  • Komplett konténer szállítmányozás
  • Tengeri gyűjtő szállítmányozás
  • Hagyományos konténerbe nem szállítható áruk szállítása
  • Vevő szerinti árukonszolidáció
  • Darabos áruféleségek szállítmányozása
Kérjen ajánlatot