open/close

A Pilot Pen a DSV-vel végzi a közúti szállítást

A Pilot Pen tollai mindössze 36 óra elteltével már kaphatók a kiskereskedelmi boltokban.

A Pilot Pen a DSV-vel szállíttat a stockholmi központi Nordic raktárból Stockholmból a dániai, finnországi, norvégiai, svédországi, balti államokbeli és izlandi kiskereskedelmi boltokba.

"A tollaink nagyom széles skálán mozognak, a közepes árfekvésűektől az egészen értékes, exkluzív tollakig" nyilatkozza Mika Letoff, a Pilot Pen Nordic logisztikai és beszerzési igazgatója.

Mika az alábbiakat tette hozzá  "Kiemelt fontosságú, hogy a szállítás és a logisztika integrált része legyen annak az általános minőségnek, amit az ügyfeleink tapasztalnak, amikor Pilot Pen tollakat vásárolnak." - tette hozzá Mika.

Éppen ezért nagy örömünkre szolgál a DSV-vel való együttműködés, és az, ahogy a szállítmányainkat kezelik. A fuvarozók mindig szakszerűen és pontosan végzik a munkájukat. És rugalmasak is, ha arra van szükség.

- Mika Letoff,  a Pilot Pen Nordic logisztikai és beszerzési igazgatója

A Pilot Pen termékei készen állnak, amikor minden hétköznap délután 2 óra 30 és 3 óra között a DSV megérkezik, így a teherautóra nagyon gyorsan felrakható. A Länna végállomáson pedig lepakolják az árut, és a címzett országok szerint szétválogatják.

A Dániába készülő árukat két teherautóra osztják szét, melyek a kelet- illetve a nyugat dániai DSV végállomásokra mennek, attól fggően, hogy a kiskereskedő az ország melyik részén helyezkedik el. Körülbelül 7 órába telik átszelnie a teherautónak Svédorszéágot, beleszámítva a sofőr pihenőidejét is. Miután a teherautó megérkezik a dániai végállomásra, az árut újra átteszik helyi teherautókra, amik aztán a tollakat a kereskedőkhöz szállítják. Mindössze 36 óra elteltével a Pilot Pen tollakat a kiskereskedők üzleteiben meg lehet vásárolni.

Kérdezze meg, hogyan segíthetik a DSV közúti szállítmányozási szolgáltatásai az ön cégét

A Pilot Pen-ről

A Pilot Pen egy a világot átívelő japán vállalat, melyet 1918-ban alapítottak és 1999 óta létezik Svédországban.