Mozgásban tartjuk

A DSV biztosítja, hogy a Carglassnak elegendő készlete álljon rendelkezésre, hogy az autók 95%-át helyben megjavítsa.

A Carglass azzal büszkélkedhet, hogy a rendelkezésre álló készletéből az autók több mint 95%-ának tud csereszélvédőt biztosítani. A DSV és a Carglass közötti korábbi együttműködésnek köszönhetően a vállalat 2017 elején a DSV-t választotta a sokkal nagyobb német piacra.

Az öt németországi regionális raktár mindegyikében 2.000 szélvédőt, illetve azok komponenseit raktározzák. Ebben a rendszerben az öt helyszínt cross-docking telepként használva a raktárkészletet képesek egynapos határidővel újra feltölteni, sőt a délelőtt 10:45-ig beérkező rendeléseket még aznap tudják teljesíteni.

A DSV hatalmas krefeldi telepén zajlott a próbaüzem, majd a szolgáltatást folyamatosan bővítették ki az ország különböző részein található többi telepre. A Németországba tartó szállítmányok mindig a Carglass belgiumi központjából indulnak.

A németországi terjeszkedés nagyon jól sikerült… kétségtelenül az utóbbi évek egyik legolajozottabban zajló projektje volt.

- nyilatkozta Andre Koopmans, a Carglass logisztikai igazgatója.

A DSV-nek a Carglass igényeihez kellett igazítani a logisztikai szoftverét. A DSV végzi a készletezést, a cross-dockingot, a megrendelések előkészítését, az átcsomagolást, a szállítást, valamint a visszáru kezelését és szállítását

A Carglass

A Carglass a Belron cégcsoport része, mely globálisan piacvezető a járművek üvegének javításában és -cseréjében. A Belron világszerte öt kontinensen, több mint 30 országban, mintegy 26.000 alkalmazottal biztosítja, hogy ügyfelei a legmagasabb szintű szolgáltatásban részesüljenek.

Kérjen ajánlatot