open/close

Egy életre szóló együttműködés

Megbízható partnerek a siker egyik záloga

1973-ban egy fiatalember megnyitotta első drogériaboltját a németországi Karlsruhe-ban. A férfi, Göth W. Werner, az ötödik gyermek volt egy olyan családban, amely 3generáció óta drogériaboltok tulajdonosai voltak. Göth ambíciózus volt és 29 évesen megnyitotta első drogériaboltját.

Ebből az első drogériaboltból egy olyan üzleti birodalom épült fel, amely 1400 boltból áll, saját márkás termékei is vannak és egyedül Németországban több mint 5 milliárd euro bevételt generál.

1986-ban a dm-drogerie markt (dm) felkérte a DSV-t, hogy segítsen a termékeket a 10 helyben lévő boltba kiszállítani. Egy évvel később, a szerződést kiterjesztették raktározási szolgáltatásokra is és több mint 100 boltba történő disztribúcióra. A kezdetek óta együtt dolgozunk.

Növekedés kéz a kézben

Létezésük első 33 évében, a dm 800 boltot nyitott. 2006 óta ez a szám 1400 fölé emelkedett. A teljes időszak alatt együtt dolgoztunk, bővítve kapacitásunkat és szolgáltatásaink körét a dm igényeire igazítva. Egy átlagos napon, a DSV 200.000 megrendelést készít elő és 10.000 palettát szállít ki, több mint 1.000 gépjárművet mozgosítva Németország egész területén.

Tapasztalat, bizalom és egyablakos kommunikáció

A dm nem egy átlagos vállalkozás. Göth W. Werner a Rudolf Steiner filozófiát követte és a karlsruhe-i egyetemen a Karlsruhe Vállalkozási Intézmény vezetője volt 2003 és 2010 között. Ő abban hisz, hogy a megfelelő partner kiválasztása és vele egy tartós együttműködés kialakítása egy sokkal hatékonyabb stratégia, mint folyamatosan partnereket váltogatni a rövidtávú haszon reményében.

Minél jobban ismerem az embereket, annál jobban tudok velük együtt dolgozni. Ugyanez igaz a cégekre is. Ezért is fontos nekünk, hogy üzleti partnereinkkel egy hosszútávú, megbízható és becsületességen alapuló kapcsolatot tartsunk fenn. A DSV a mi raktározási és disztribúciós partnerünk, mivel rendkívül jól megértjük egymást,

mondta Götz W. Werner, alapító és a dm felügyeleti bizottságának tagja

A továbbiakban elmagyarázza, hogy egy partnerrel a közös történelem és közös tapasztalat nagyon hasznos, ennek a tudásnak a napi munkába való átültetése egy másik dolog. A dm partnereinek szüksége van egy helyi, egyablakos kapcsolattartóra, akivel a napi kommunikáció közvetlen és egyértelmű. Amikor a dm-el dolgozik a helyi kapcsolattartónak független döntési jogköre kell, hogy legyen és a döntéseket akadályoztatás nélkül a napi gyakorlatba át kell tudnia ültetni.

Rolf Wetzel, a DSV németországi kiskereskedelmi részlegének vezetője ugyanezeket az elveket vallja, "A helyi DSV irodáknak nagyfokú szabadsága van. Azok, akik a megbízókkal szorosan együttműködnek, képesek arra, hogy fontos döntéseket hozzanak. Ez a filozófia úgy tűnik nagyon egybe cseng a dm gondolkodásmódjával"

Gratulálunk a négy évtizedes együttműködéshez

A DSV szeretne gratulálni a dm-nek az első négy évtizedes üzleti eredményeihez. Egy életreszóló partnerként reméljük, hogy az elkövetkezendő évtizedekben is kéz a kézben fogunk együtt növekedni.

Kérjen ajánlatot