Egészségügyi logisztikai együttműködés

A Hologic a DSV támogatásával segíti az embereket az egészségesebb életmódhoz

A Hologic, a női egészség területén működő multinacionális cég, hatalmas növekedést mutatott az elmúlt évek során, 2001 óta partnere a DSV-nek. Többek között a nőgyógyászati- és rákszűrési termékeket állítanak elő. A szűrőkészleteket szabályozott hőmérsékleten kel tárolni, melyet a DSV nemrégiben kibővített, ultramodern genti raktártelepe tesz ehetővé. Az új létesítmény teljesen szabályozott hőmérsékletű, ezzel is biztosítva a kényes termékek állandó hűtését – ami a Hologic számára nélkülözhetetlen.

A gyógyszeripar az egyik legszigorúbban szabályozott iparág. A gyógyszerek és gyógyászati eszközök ellátási lánca gyakran érzékeny hőmérséklet szabályozást igényelnek. A Hologic számára az ázsiai és afrikai terjesztés jelenti a legnagyobb kihívást. Ilyen távolságnál a termékek szakszerű csomagolása és kezelése kritikus jelentőségű. Drága mulatság, ha a nem megfelelő hőmérséklet miatt meg kell semmisíteni a termékeket.

A DSV ismeri az üzletágunkat, megérti a prioritásainkat, és hajlandó befektetni az együttműködésbe. Kapcsolatunk nagyon erős alapokon és kölcsönös bizalmon alapszik – néha úgy tűnik, mintha egy cégen belüli együttműködésről lenne szó.

nyilatkozta Mark Ewing, a Hologic nemzetközi ellátási láncának igazgatója. 

A DSV genti telepe a Hologic számára globálisan a legfontosabb a raktározás és terjesztés terén, ahol az érzékeny áru kezelését, a hőmérséklet szabályozását, a hűtési lánc fenntartását, valamint a címkézést és csomagolást végzik.

A Hologic

A Hologic célja az életminőség javítása és az élet mentése a korai szűrés, valamint a proaktív kezelés segítségével. A legmodernebb technológiát alkalmazzák az emlő- és csontegészség, a diagnosztika, nőgyógyászati beavatkozások, és az orvos-esztétika területén. Kiváló, és klinikailag tesztelt termékeik segítik egyes betegségek és egészségügyi problémák szűrését, diagnosztizálását és kezelését.

Kérjen ajánlatot