Az ellátási lánc kiterjesztése egy új régióra

A lakberendező vállalat egy rugalmas logisztikai partnert talált a Közel-Keleten

A Mercurius a JYSK büszke franchise partnere az Egyesült Arab Emírségekben, azonban nem régóta vannak jelen a Közel-Keleten. A közelmúltban indították be az Emírségek-beli működésüket, azzal a tervvel, hogy a következő öt évben agresszíven fognak terjeszkedni a térségben.

Tengeri szállítás, raktározási és logisztikai szolgáltatások – a JYSK-nek mindenre szüksége volt, a DSV azonban ezeken felül a helyi cégbejegyzéssel és dokumentációval kapcsolatos tanácsadásban is tudott segíteni. A tárgyalások előrehaladtával a DSV a vámkezelési szolgáltatását és az “utolsó kilométer” megtételét is fel tudta ajánlani, azaz, hogy az árut egészen az áruházakig szállítja, és ezen kívül az ügyfél számára beindított egy házhozszállítási- és bútor-összeszerelő szolgáltatást is.

Ami azonban a JYSK számára a legfontosabb volt, a DSV optimalizálta JYSK ellátási láncát, csökkentve ezzel a költségeiket, és segített létrehozni és felépíteni egy helyi ígéretes brand-et, főként mivel a JYSK nagymértékben támaszkodik a behozatalra.

Az Egyesült Arab Emírségekben mostantól a DSV a JYSK hivatalos szállítmányozási és logisztikai partnere, és angolul beszélő házhoz szállító személyzettel, uniformizált csapatokkal és céges jelölésű kamionokkal látja el a céget.

Rendkívül elégedettek vagyunk a DSV-vel való együttműködéssel. Nemcsak szállítmányozási és logisztikai partnerre, hanem tanácsadóra is leltünk benne.

- nyilatkozta Bret Trevethan, a JYSK franchise partnerének, a Mercuriusnak az operatív igazgatója.

A JYSK

A JYSK egy globális kiskereskedelmi lánc, amely minden olyan árucikket forgalmaz, amire egy otthonban szükség lehet. A JYSK tulajdonosa a cégalapító Lars Larsen, aki 1979-ben nyitotta meg az első JYSK áruházát. Világszerte több mint 2.500 JYSK áruház található 49 országban, az Egyesült Arab Emírségek az ötvenedik. A JYSK büszke a skandináv gyökereire, ami a cég vállalati- és üzleti kultúrájában is megmutatkozik. A Mercurius International a JYSK Egyesült Arab Emírségek-beli franchise partnere. A Mercurius csapatának azon célkitűzésének, hogy különleges márkák új generációs franchise vevője legyen, a JYSK a kísérleti projektje.

Kérjen ajánlatot