open/close

A startupok logisztikai szakértője

Valamint a halszállításé is. A LEV-YAM ebből a két okból választotta a DSV-t.

A LEV-YAM FISH mindössze három éve kezdett el halat importálni Izraelbe, és egy megbízható szállítmányozó- és logisztikai partnerre volt szükségük.

Mivel az ellenőrzött hőmérsékletű szállítással kapcsolatban még semmilyen tapasztalatuk sem volt, és a behozatali- illetve egészségügyi előírásokat sem ismerték, a LEV-YAM-nak szüksége volt egy megbízható, tapasztalt partnerre. A többi beszállítóik szerint a DSV a legjobb vállalat Izraelben, főleg ebben az ágazatban.

Gyorsan megszerveztük az ellátási láncot a friss és a fagyasztott halak számára is megfelelő hőmérséklet szabályzással, valamint elintéztük a vámügyintézéssel járó papírmunkát és az egészségügyi ellenőrzési eljárásokat. Mindezt közútra, tengerre és légi forgalomra.

Remek a kapcsolatunk a DSV-vel

nyilatkozta Ilan Ivgi, a LEV-YAM vezető igazgatási tisztviselője

Mostanra a LEV-YAM lett Izrael egyik fő és – sokak szerint – az egyik legbefolyásosabb halimportőre.

A LEV-YAM-ról

A Lev Yam 2015-ben kezdett halat importálni Izraelbe. Azóta az ország egyik legnagyobb importőre lett, jelenleg havonta mintegy 180 tonnányi halbehozatallal. A vállalat célja, hogy az izraeli minőségi halágazat vezető hal importőrévé, forgalmazójává és terjesztőjévé váljon.

http://www.lev-yam.co.il

Kérjen ajánlatot