Új kezdetek

Új logisztikai folyamatok mindenki örömére és egészségére

A Mölnlycke HealthCare sikeresen bővítette vállalkozását és mára már az egyszer használatos sebészeti és sebkezelési termékek globális ellátója.

Európában a bővülés egy helyi megoldásokkal és megállapodásokkal tarkított rendszert eredményezett, ami nem volt egy tökéletes disztribúciós hálózatnak mondható. Ezért döntött úgy a Mölnlycke HealthCare, hogy egyszerűsíti és modernizálja a logisztikai folyamatait.

A Mölnlycke HealthCare abban hisz, hogy a teljes termékpalettájuk 48h belüli kiszállítása egész Európában az üzleti terveinek egy kritikus része. Céljük elérése érdekében, a Mölnlycke HealthCare a DSV-vel szorosan együttműködve kifejlesztett egy egyértelmű stratégiát majd azt a gyakorlatba is átültette.

Egykapus kapcsolattartási rendszer kialakítása

A helyi szállítmányozási partnerekkel való együttműködés hátráltatta az egységes megoldást és túlzott adminisztrációt jelentett a Mölnlycke HealthCare számára. Hogy lehetővé váljon az egykapus kapcsolattartási rendszer a DSV-t megkérték arra, hogy kezelje a kiszállításokat bizonyos országokban és a maradék országokba vezesse be ugyanazt a folyamatot. Így a Mölnlycke HealthCare a nagyobb képre tud koncentrálni.

"A logisztikai folyamataink egyszerűsítése első számú prioritás volt. A DSV-vel együtt egy egységes, egyszerű, mégis rugalmas rendszert alakítottunk ki egykapus kapcsolattartással" mondta Magnus Wätteräng, a Mölnlycke EMEA Logisztikai Igazgatója.

Hatékony és átlátható raktározás és disztribúció

A következő lépés az volt, hogy a raktározási folyamatokat konszolidáltuk: nagy raktáraink Svédországban, Belgiumban és Franciaországban régiós elosztó központokként funkcionálnak, míg a kisebb raktáraink stratégiai helyeken ütemezett kiszállításokhoz szabályos outletekként működnek. Ez a változás azt eredményezte, hogy mind az árérzékeny termékeket mind a magas szolgáltatási igényekkel rendelkező megoldásokat is el tudjuk adni és ki tudjuk szállítani könnyedén még több vevőnek .

Orvosi felszereléseket és szolgáltatásokat is nagyon gyorsan , hatékonyan és teljesen átláthatóan ki tudunk kórházaknak és klinikáknak szállítani. Pénzt takarítunk meg a beszállításoknál és kiszállításoknál is, lefaragtuk a raktározási igényeket és csak azt szállítjuk, amit már el is adtunk.

mondta Magnus Wätteräng, a Mölnlycke EMEA Logisztikai Igazgatója.

Egy új hálózat született

A DSV büszke arra, hogy a Mölnlycke Healthcare számára nyújt közúti szállítást, raktározási megoldásokat, Xpress termékeket és stratégiai szolgáltatásokat:

A Mölnlycke Healthcare egy jó példa az olyan sikeres cégekre, akik hajlandóak és képesek a következő lépés megtételére. Egy olyan hatékony és új európai hálózatot céloztak meg, majd ültettek át a gyakorlatba lépésről lépésre, amely képes a bővülésre és képes arra, hogy különféle, nem szabványos kéréseket is teljesítsen, mondta Wilbert Tholhuijsen, a DSV Global Accounts igazgatója

Kérjen ajánlatot