open/close

Tudjuk hol vannak az Ön Pokémonjai

A DSV szervezi a Pokémon nem virtuális termékeinek logisztikáját

Ki ne látta volna mostanában azokat a képeket, ahol egy sereg ember Pokémonokat “kerget” a mobiljával? 

A DSV szervezi a Pokémon kártyák és játékok logisztikáját Európában. Nem, Ön nem jöhet és nem kergetheti őket a hollandiai raktárunkban.

A DSV munkatársai ezt elvégzik Ön helyett!

Nemcsak a tengerentúlról az európai raktárba érkező logisztikát kezeljük, hanem a rendeléseket is felvesszük, és az egész kontinensen elküldjük az árut a boltokba, outletekbe és egyéb gyűjtőhelyekre.

A DSV biztosította az európai piacra való belépésünket

    Shaun Flanders, készletgazdálkodási és logisztikai igazgató, Pokémon nemzetközi vállalat

A Pokémon vállalat számára Európa fontos piac – különösen a Pokémon Go kiugró sikere óta. A kártyák és játékok készleten kell, hogy legyenek – rövid teljesítési határidőkre van szükség. Ez azt jelenti, hogy szükség esetén légi szállítást kell igénybe vennünk.

A DSV részéről összesen 15 ember dolgozik a raktárban és az irodában. Az ő feladatuk a Pokémon beérkező és kimenő logisztikájának irányítása, valamint az áru komissiózása és csomagolása. Minden részletet rögzítenek, hogy a kulcs teljesítménymutatók (KPI) ellenőrizhetők legyenek, és hogy szükség esetén visszajelzést adhassanak a gyártás irányításához.

A Pokémon vállalatról

A Pokémont 1995-ben Satoshi Tajiri alapította, és azóta kiugróan népszerű lett. A Pokémon vállalat 1998-ban, Japánban kezdte meg működését és azóta a marketingért valamint a Pokémon franchise engedélyeztetéséért felelős. A vállalatot vegyesvállalatként alapította 3 cég: a Nintendo, a Game Freak és a Creatures.

Központi irodája Tokióban, európai irodája Londonban található. http://www.pokemon.com/

 

Kérjen ajánlatot