Nem mindig a legrövidebb út a leggyorsabb

A gyors munka és a kreatív útvonaltervezés felgyorsítja az ellátási láncot, és javít az ügyfélszolgálaton

A Samuel Hubbard, a San Franciscó-i székhelyű, amerikai cipővállalat ellátási lánca túl lassú volt. Az Európából importált cipők túl hosszú idő után kerültek az üzletekbe, melynek következtében gyakran kifogytak a készleteik. 

Mivel a cipőket annyiféle különböző méretben készítik, a vásárlói elégedettség szempontjából létfontosságú, hogy a forgalmazás megfelelő ütemben történjen, és kellő gyorsasággal tudjanak reagálni az új igényekre. A készlethiány nem opció a vállalat számára, így nyilvánvaló volt, hogy az ellátási láncot át kell alakítani. 

A DSV élt a lehetőséggel. Az amerikai és portugáliai operációs részlegekkel történő kreatív együttműködésnek köszönhetően találtak egy új, gyorsabb légi szállítási útvonalat. Az eredmény egy sokkal gyorsabb ellátási lánc lett, valamint, hogy a Samuel Hubbard immár megfelelő mennyiségű árukészlettel rendelkezik. 

Tudtuk, hogy javítanunk kell a szállítási időkön, a DSV pedig megtalálta a megfelelő logisztikai megoldást.

- Bridget Ferguson, a Samuel Hubbard kereskedelmi alelnöke.

A Samuel Hubbard arra a feladatra is a DSV-t választotta, hogy segítsenek nekik terjeszkedni a kanadai piac felé.  A DSV segített is, biztosítva ezzel, hogy megfelelő legyen az együttműködés és az ellátási lánc irányítása az Atlanti-óceánon átívelő folyamat során. “A DSV-vel alkotott partneri viszonynak oroszlán része van a sikerünkben” nyilatkozta Bridget Ferguson.

 

 

Kérjen ajánlatot