open/close

Komoly logisztika gyerekjátékokhoz

Eljuttatjuk a játékokat a piacra

Az egész világot meghódító játék jelenség a Hatchimals játék volt a 2016-os karácsony legnépszerűbb játéka.

A 90-es évek eleje óta, a DSV segíti a Hatchimals játékok gyártóját a Spin Mastert a brit piacon való növekedésben. Amióta 2016 elején a UTi beleolvadt a DSV-be, azóta a Spin Master nemcsak Európában, hanem Észak-Amerikában is a DSV ügyfele. Ennek eredményeképpen a Spin Master és a DSV egy háromnapos workshopot szervezett Kaliforniában, hogy a kulcsembereket összehozza.

Minden partnerünk innovatív kell, hogy legyen

– Chris J. Jackson, az ellátási lánc alelnöke, Spin Master.

 Az innovációra az egyik példa, a drop shipping, amikor a játék kiskereskedő nem feltétlenül tartja az eladni kívánt játékokat a saját készletén. Ehelyett, a játékokat a DSV logisztikai raktárából szállítják közvetlenül a fogyasztóhoz, akinek viszont úgy tűnik, mintha az egész vásárlási folyamat a kerekedő saját rendszerén belül történt volna.

A kaliforniai workshop sikerét követően az Egyesült Királyságban is tartottak egyet, ahol most egy IT ütemterv is segíti a Spin Master növekedését. 

Ilyen például a frissített EDI (Elektronikus adatcsere), a raktár kezelési rendszer optimalizálása, és a szkennerek megnövekedett használata áru bevételezésekor. 

A siker legfontosabb fokmérője a Spin Master számára: olyan partneri kapcsolatok kialakítása, ahol mindannyian sikeresek vagyunk

– mondja Chris J. Jackson.

A Spin Masterről

A Hatchimals játékok gyártóját, a Spin Mastert 1994-ben alapították Kanadában. A vállalat sok más játékot is gyárt, mint például a Zoomer Chimp, Air Hogs és a Paw Patrol, vagy a korábbi Bakugan. 

Amikor a Spin Master betette a lábát a játékpiacra, az alapítók felismerték, hogy a piacon régóta jelenlevő, nagy cégek márkáival szembeni sikeres versenyhez olyan innovatív termékeket kell fejleszteniük és piacra dobniuk, amik „elkápráztatják” a vevőket, és lerombolják a hagyományos játékpiacot. Az alapítók - akik ma is aktívan részt vesznek az üzletben - inspirációjának köszönhetően, a Spin Master megtartotta mélyen gyökerező kreativitását, partnerségét és szenvedélyét.

http://www.spinmaster.com/
Kérjen ajánlatot