open/close

Vágta a cél felé - Under Armour

A gyors implementációnak köszönhetően egy új logisztikai központ időben kezdi el működését

„Teljesen az elvárásainknak megfelelően dolgozta ki a DSV az áruk 24 órán belüli beérkezésének folyamatát” – mondja, Frank von Overbeek, aki az Under Armour cég operációjáért felel Európában, a Közel Keleten és Afrikában.

Van Overbeek urat az is lenyűgözte, hogy a DSV milyen rövid átfutási időket ért el az Under Armour három különböző rendelési folyamata során – a nagykereskedői, viszonteladói és az e-kereskedelmi hálózatnak. „Az áru beérkezési ideje az egyik legfontosabb teljesítménymutató (KPI), amit a rendszeres havi találkozóink alkalmával megbeszélünk a DSV-vel”- tette hozzá.

Az Under Armour 1996 óta azzal a küldetéssel gyárt magas minőségű, márkás sport ruházatot és cipőket, hogy „minden sportoló jobb lehessen”. „Ebbe a hobbisportolók, mint én magam is, beletartoznak”- magyarázta el Van Overbeek. Az Under Armour, amit Kevin Plank a marylandi egyetem volt amerikai football játékosa alapított, 2010-ben ismerkedett meg először a DSV Solutions-zel. „Akkor találkoztunk a DSV-vel, amikor új partnert kerestünk. Ők kínálták a legjobb ár-minőség arányú szolgáltatást, és tetszett nekünk a vállalat és az ott dolgozó emberek.”

Rövid átfutási idők

A megérzéseink jónak bizonyultak, mert a DSV rövid időn belül – három-négy hónap alatt – az Under Armour teljes raktárkészletét áthelyezte a venloi logisztikai központjába, és elindította a komissiózási és csomagolási tevékenységet is. Sőt a DSV IT csapata segített az Under Armour baltimore-i IT csapatának telepíteni a cég manhattani raktári ügyviteli rendszerét, valamint továbbfejlesztési javaslatokkal is tudott szolgálni.

A DSV bebizonyította számunkra, hogy olyan módon akar és képes az igényeinknek megfelelő munkaerőt biztosítani, ami alapvetően fontos a számunkra. Ezen kívül rugalmasak akkor is, amikor a cég szokatlanul gyors növekedésére kell reagálni.

Frank van Overbeek, Under Armour

Bizalom

„A DSV Solutions-nél tisztában vannak, hogy milyen szolgáltatásra van szüksége az Under Armour-nek. Cégeinknél hasonló a vállalati kultúra, aminek köszönhetően teljesen zavartalan az együttműködés,” fejezi be Frank van Overbeek.

 

Kérjen ajánlatot