open/close

Átláthatóak vagyunk

A mi munkánk visszatükröződik Önre. Engedje meg, hogy nyissunk Önnek egy ablakot a működésünkre.

VELUX ragaszkodik az átláthatósághoz mind a termékeinél mind az üzletben és ez remekül illik hozzánk.

Egy szoba megvilágítása nem csak annyiból áll, hogy lyukat fúrunk egy tetőn

A logisztika, ami a VELUX ablakok mögött rejlik nagyon összetett, a nyersanyagok és alkotóelemek tökéletesen összehangolt beszállítását igényli és a késztermékekek szállítását az egész világon, csak Európán belül 20 gyár közötti szállítását érinti. A vevők több mint 15.000 termék összetételből rendelhetnek, amelyeket sokszor különböző helyeken gyártanak, mielőtt a vevőhöz legközelebb eső gyárban összeszerelésre kerül. És minden ablakot a megrendeléstől számított néhány napon belül kiszállítanak.

Az egyetlen módja ennek a kivitelezésére a legnagyobb precizitás és legalacsonyabb költség mellett az,ha mérjük és elemezzük az ellátási lánc minden egyes láncszemét. Ezért a DSV lehetővé teszi a VELUX számára, hogy mindig tökéletesen informált legyen, egyedi IT kimutatások, a kulcs számok azonnali jelentése, kiterjedt riport rendszer, elemzések és visszajelzések által.

Számos különböző országokban vannak gyárjaink és mindent össze kell hangolni annak érdekében, hogy időben történjen meg a kiszállítás. Ez csak akkor lehetséges ha nyomon tudjuk követni és tudjuk mérni a tranzakciókat teljes átláthatósággal. A DSV azon dolgozik, hogy teljesítse elvárásunkat mind minőségben mind átláthatóságban.

mondta Peter Kragh Knudsen, SVP Facility and Logistics, VELUX cégcsoport

Ez az oka annak, amiért a DSV-t bízták meg a nyersanyagok beszállításával különböző országokból,mint Svédország, Kanada és Kína. Ezen kívül alkotóelemeket szállítunk a VELUX gyáraiba Európa országaiból és szálítunk onnan számos országba, raktárakat üzemeltetünk, kiszállítjuk az ablakokat a vevőkhöz és egykapus kapcsolattartási csatornákat építettünk ki.

A felfedezés és a fejlesztés sosem állhat meg

Egy lenyűgöző gyártósor nem egy statikus dolog. A VELUX mindig új dolgokkal kísérletezik az életmódunkkal, az építészettel, a épitkezési technikákkal és az emberi egészséggel kapcsolatosan is. A vállalati kultúra a felfedezés irányába mutat, az új tudás megosztása és a használata felé, ezzel optimalizálva mind a termékeket mind a gyártási folyamatokat. 

A DSV vállalkozó szellemű, rugalmas és hajlandóságot mutat arra, hogy nyíltan elemezzen és megbeszéljen olyan dolgokat,amelyek jól illeszkednek az üzleti modellünkhöz, így a DSV-vel egyre több területen dolgozunk együtt.

mondta Peter Kragh Knudsen, SVP Facility and Logistics, VELUX cégcsoport

A DSV-nél büszkék vagyunk arra, hogy a VELUX mellett tudunk növekedni, meg tudunk osztani információkat egymással és tudunk egymástól tanulni is.

Kérjen ajánlatot