Fény a növekedés mentén

A Winlednek, a finnországi világítástechnikai gyártónak nagyobb raktártérre volt szüksége

A Winled számára a világ minden tájáról mintegy 20 különböző beszállító gyártja az alkatrészeket. Most azonban fejleszteni kívánták a szállítási láncukat, mivel kezdték kinőni a saját raktárukat, és közben kezdtek az export felé kacsintgatni.

Nem csupán a raktár mérete volt kérdéses, közben igyekeztek megőrizni a szállítások pontosságát is. Mivel a Winled rendkívül büszke a teljesítményére, a bővítés kivitelezéséhez ki kellett választaniuk a megfelelő kapacitású partnert. A kiírt tendert végül a DSV nyerte meg.

Véleményem szerint mostanra nagyon jó teljesítményszintet sikerült elérnünk, és ez a jövőben még tovább fog emelkedni

                   Nyilatkozta Ville Reijasalo, a Winled ügyvezető igazgatója

A DSV mindhárom divíziója összefogott, hogy a Winled számára a megfelelő csomagot tudja összeállítani. Szállítmányaik részben közúton, részben légi forgalommal érkeznek, a raktározást és a logisztikát pedig rábízták a DSV logisztikai részlegére. A Winled választása a DSV helyi döntéshozatalának és rugalmasságának köszönhetően esett a DSV-re. A finnországi belföldi disztribúciót is a DSV végzi.

A Winled terjeszkedik, de a DSV könnyedén gondját tudja viselni az export forgalmuknak.

A Winled

A céget 2009-ben alapították Finnország második legnagyobb városában, Tamperében. A Winled világítástechnikai termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Világítástechnikai vezérlőszoftverük, a LIGHTS, a Revit® Architecture építőipari cég egy kiegészítő terméke, ami az építészek és belsőépítészek egyik legnépszerűbb vezérlőszoftvere világszerte. A piacon jelenleg nem található hozzá fogható termék. Mivel egyre több tervező alkalmazza a Winled világítási megoldásait, a cég megrendelései számának növekedésére számít, a következő három évre máris tízszeres forgalomnövekedést prognosztizáltak.

Kérjen ajánlatot