open/close

Testre szabott szolgáltatás speciális méretű szállítmányokhoz

A DSV különleges szolgáltatása Franciaország-Mexikó viszonylatban

Amikor a francia, palackozó- és dugózógépeket gyártó Zalkinnak egy teljes szett ilyen berendezést kellett egy mexikói ügyfelének szállítani, a DSV-t hívták.

A DSV logisztikai csapata megszervezte az áru átvételét a Zalkintól, és a lapos rack konténerekbe csomagolt, a szabványtól eltérő, egyenként 3 tonnás ládák tengeri úton történő elszállítását az észak-franciaországi La Havre-ból közvetlenül a mexikói Altamirába – ami egy 22 napos hajóutat jelentett. Onnan a DSV mexikói csapata vette át a szállítást, így a ládák további 800 km-t tettek meg közúton Zapopanba, a Zalkin ügyfeléhez.

A lapos rack konténereket nagyon óvatosan kellett a hajóra rakodni, így a DSV speciálisan képzett emberei a munkának nem csak ebben a szakaszában segítettek, hanem a teljes úton végig kísérték az árut, a gyártól a kikötőig, majd a kikötőtől a célállomásig. Ez korántsem volt egy szokványos konténer-szállítmány, és különleges kezelést igényelt.

A DSV-vel történt együttműködésünknek köszönhetően a világ bármely pontján ki tudjuk elégíteni az ügyfeleink igényeit

- nyilatkozta Alexandra Fleury, a Zalkin Szállítási igazgatója.

Ha speciális, túlméretezett vagy szokatlan árut kíván szállítmányozni, lépjen kapcsolatba a DSV szakembereivel!

A Zalkinról

A francia Zalkin vállalat palackdugózó gépeket gyárt, és exportál szerte a világon. 300 alkalmazottjuk van, és piacvezető a palackdugózó technológiában.