open/close

Önkiszolgáló alkalmazások

Az önkiszolgáló alkalmazások az Ön küldeményeinek teljes ellenőrzését és áttekintését biztosítja. A logisztikai folyamatok egyre bonyolultabbak és összetettebbek, ezért önkiszolgáló alkalmazásokat kínálunk ügyfeleinknek.

Online rendelésfeladás

Használja e-services szolgáltatásunkat és küldjön nekünk megbízást online a nap 24 órájában. A rendeléseket manuálisan vagy különféle EDI megoldásokkal tudja eljuttatni hozzánk. A meghatározott mezők kitöltésével tudja elküldeni hozzánk megbízását. A küldemény egy egyedi vonalkódot kap, amelyet Ön kinyomtat és hozzáragaszt a küldeményhez. Mi biztosítjuk, hogy a megfelelő azonosítószám és dokumentum végig fogja kísérni a küldeményt egészen a célállomásig.

A küldeményeinek nyomonkövetése

A myDSV Track&Trace szolgáltatásaival Ön mindig a feladott küldeménye legfrissebb státuszát látja. A myDSV Track&Trace szolgáltatásainak használatához Önnek egy felhasználónévre és jelszóra lesz szüksége.

myDSV Track&Trace szolgáltatásait testre tudjuk szabni, úgy, hogy Ön a küldemény mozgásának csak egy részétláthassa. A végfelhasználó is nyomon tudja követni a megrendeléseit.

A küldemény azonosítóját vagy a vevői azonosító számot használva a következő státuszinformációkkal tudja a küldeményeket nyomon követni:

  • Felvétel
  • Az indító telephelyhez való beékezés
  • Szállításhoz való berakodás
  • A disztribuciós központhoz való beérkezés
  • A disztribúciós autóra való berakodás
  • Kiszállítás

E-services szolgáltatásunkkal lehetővé válik az elektronikus számlázás és a testre szabott statisztikák és riportok készítése. Használja a jobb oldalon található linket, hogy megbízását elküldje vagy küldeményeit nyomon kövesse.

Kérjen ajánlatot