open/close

10 végzetes hiba a raktározási tevékenység kiszervezésében

A raktározási folyamatok kiszervezésének döntését és annak végrehajtását sosem szabad felszínesen kezelni

Ebből a tanulmányból megtudhatja, hogy a raktározási tevékenység kiszervezése során, milyen hozzáállás, elvárások és tevékenységek jelenthetik a 10 legsúlyosabb hibát. Ahhoz, hogy mindegyik végzetes hibát elolvashassa, kérjük, töltse ki az űrlapot és megkapja a letöltéshez szükséges linket a képernyőn és az email fiókjába is.

Íme egy kis betekintés az első végzetes hibába.

1. Azt feltételezni, hogy a raktározási folyamatok kiszervezése az azonnali gyógyszer minden ellátási láncba tartozó folyamatra.

Az ellátási lánc különböző feladatinak kiszervezése, a megoldás megtervezésétől, a tesztelésen és az implementáción át az indulásig mindent magában foglal. Minden egyes szakasznak megvan a tanulóideje mind a logisztikai szolgáltató (3PL), mind az Önök szervezete számára. Egyes folyamatok nem tartoznak a logisztikai partner hatáskörébe, mégis alapvetően befolyásolják a teljes működést, pl.: cimkék a a beérkező árukon, az Önök IT infrastruktúrája, vagy a megrendelések lehetséges konszolidációja. Ezeket a kiszervezési projekt mellett, párhuzamosan kell kezelni.

TÖLTSE LE A SZAKÉRTŐI TANULMÁNYT: 10 VÉGZETES HIBA A RAKTÁROZÁSI TEVÉKENYSÉG KISZERVEZÉSÉBEN

Kérjen ajánlatot